Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Έρρικα Πρεζεράκου - Η Αναστασία δεν υποφέρει πια – Εγινε αγγγελος η μόλις 7 ετών ανιψιά της

Έρρικα Πρεζεράκου - Η Αναστασία δεν υποφέρει πια – Εγινε αγγγελος η μόλις 7 ετών ανιψιά της

Η 7χρονη Αναστασία, ανιψιά της Έρρικας Πρεζεράκου, έπασχε από επιθετικό καρκίνο στο νευρικό κεντρικό σύστημα του εγκεφάλου

Έφυγε από τη ζωή η7χρονηΑναστασία, ανιψιά της αθλήτριαςΈρρικας Πρεζεράκου, που ταξίδεψε τον περασμένο Νοέμβριο στοΤέξαςμε τους γονείς της προκειμένου να υποβληθεί σεθεραπείαπου χρειαζόταν, σε ειδικό κέντρο όπου και

0000

βρισκόταν έως και σήμερα.ΗΑναστασίαείχε διαγνωστεί μεόγκο στον εγκέφαλοκαιμεταφέρθηκε επειγόντως σε εξειδικευμένη κλινική στο Χιούστον, με τα έξοδα νοσηλείας και θεραπείας να αγγίζουν τα 700.000 ευρώ.

Μετά από έκκληση γιαενίσχυση της οικογένειαςπροκειμένου να ανταποκριθεί στα έξοδα, η Αναστασία έδωσε τη δύσκολημάχη, αλλά δεν τα κατάφερε. Δυστυχώς πριν από λίγη ώρα, ημητέρατης μικρούλας, μεανακοίνωσήτης, ενημέρωσε για τονθάνατοτηςΑναστασίας.

Έρρικα Πρεζεράκου για την ανιψιά της: Έχει DIPG, έχουν ζήσει μόνο

9 παιδιά στον κόσμο

Καλεσμένη στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα είχε βρεθεί ηΕρρικα Πρεζεράκου, η οποία είχε μιλήσει για τις δυσκολίες που της έτυχαν τα τελευταία δύο χρόνια,με τον ακρωτηριασμό της, αλλά και τησοβαρή ασθένεια της ανιψιάς της, Αναστασίας,που δίνει μάχη με μια σπάνιαμορφή καρκίνου.

«Υπάρχουν μέρες που νιώθω ότι είμαστε εντάξει. Ξαφνικά, όμως, με παίρνει η αδερφή μου και μουλέει ότι το παιδί είναι στην εντατική και κλαίω. [] Η αδελφή και η ανιψιά μουείναι εδώ και εφτά μήνες στο εξωτερικό. Εύχομαι να μην έρθει κανείς γονιός σε

αυτή την κατάσταση. Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει. Η αδερφή μου είναι πολύ θαρραλέα. Περνάμε από φάσεις που μας λένε να μην ανησυχούμε και ότι μπορεί να σταθεροποιηθεί, αλλά σε ένα μεγάλο ποσοστό μαςμιλούν για την πιο επικίνδυνη μορφή καρκίνου. Έχει DIPG. Έχουν ζήσει μόνο εννιά παιδιά στον κόσμο.

Υπάρχουν πολλοί γιατροί στην Αμερική, που λένε ν’ αφήσουμε το παιδί ν’ απελευθερωθεί. Προσευχόμαστε συνέχεια. Ειδικά τώρα τη Μεγάλη Εβδομάδα, ώστε να αποφασιστεί τι μπορεί να γίνει και ποιο είναι το καλύτερο γι’ αυτό το παιδί. Αν μέσα σε αυτό το διάστημα που έχουν συμβεί αυτά τα γεγονότα έχω κλάψει, τις περισσότερες φορές το έκανα από ευγνωμοσύνη για τη στήριξη και την αγάπη που έχω πάρει.

Κάθε μέρα αφιερώνω χρόνο για να απαντήσω στον κάθε άνθρωπο που μου στέλνει μήνυμα για να με στηρίξει είτε για το χέρι μου είτε για το θέμα της ανιψιάς μου.Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να νιώθεις ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι» είχε πει μεταξύ άλλωνη ΈρικκαΠρεζεράκου για την ανιψιά της, Αναστασία.

Η σημερινή ανάρτηση

Ραγίζει καρδιές το αποχαιρετηστήριο μήνυμα για την μικρή Αναστασία

Σήμερα θα πας να συναντήσεις τους φίλους σου τα υπόλοιπα αγγελακια εκεί στο Παράδεισο . Χαρές και γέλια που θα κάνετε .. παιχνίδια πολλά θα έχουν εκεί για σένα να ξέρεις Αναστασια μου ..

Μας τίμησες αγγελούδι μου 7 χρόνια της ζωή σου τα μοιράστηκες απλόχερα , θυμίζοντας μας πως είναι οι Άγγελοι στη Γη .
Μην μας κοιτάς εμάς εδώ που κλαίμε καρδούλα μου μην μας δίνεις σημασία ,
απο χαρα είναι αγάπη μου που έκανες ότι είχε αποφασίσει η ψυχή σου και ο Θεός .. απο χαρα είναι τα δάκρυα μας που είχαμε την τιμή να δούμε πως είναι οι νεράιδες και ποσό μαχήτριες είναι στα ακατόρθωτα ..

Δεν θα σου πω αλλά λόγια .. θα μπω σε σιωπή.. μπας και ακούσω το σιγοτραγουδισμα σου απο εκεί ψηλά που θα παίζεις

Καλό Παράδεισο Αναστασια μου ..

Leave a Comment