Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ερωτευμενη η Γωγώ Γαρυφάλλου - Ο Λιαγκας ειναι ο πιο ομορφος Ελληνας αντρας - (ΒΙΝΤΕΟ)

Ερωτευμενη η Γωγώ Γαρυφάλλου - Ο Λιαγκας ειναι ο πιο ομορφος Ελληνας αντρας - (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Γωγώ Γαρυφάλλου έδωσε συνέντευξη στο Open Weekend και μίλησε για το bullying που έχει δεχτεί στο παρελθόν, για την πορεία της στην τηλεόραση αλλά και για τα

0000

τηλεοπτικά projects που θα ήθελε να λάβει μέρος. Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η αναφορά της στην πρόταση που της είχε κάνει ο Γιώργος Λιάγκας, την οποία όμωςδε τήρησε.

«Δεν αισθάνθηκα ποτέ προσβολή από τον Νικόλαο Μουτσινά» είπε αναφερόμενη στη δήλωση του Γιώργου Καπουτζίδη για τους παρουσιαστές που έχουν βασίσει την

καριέρα τους σχολιάζοντας τις εμφανίσεις άλλων τηλεοπτικών προσώπων. «Στεναχωριέμαι όταν δε με παίζει [] Μέσω του Νικόλαου Μουτσινά, κάνω πανελλαδική καριέρα» παραδέχτηκε.

«Ιδανικά θα ήθελα να ήμουν με την βασίλισσα, μόνο Ελένη Μενεγάκη. Την λατρεύω. Έχω μεγάλη καψούρα στον Γιώργο Λιάγκα, του το έχω πει. Μου είχε κάνει πρόταση και δε την τήρησε. Να συμμετέχω μαζί του σε κάποιο project» είπε η Γωγώ Γαρυφάλλου.

«Ο Γιώργος είναι λαλίστατος και δε αρέσει σε

πολλούς να είσαι λαλίστατος. Εμένα όμως μου αρέσει. Είναι πανέμορφος άντρας, καλό παιδί γιατί έχουμε και προσωπική επικοινωνία στα σοσιαλ μεδια» κατέληξε η παρουσιάστρια.

Leave a Comment