Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Εσπασε την σιωπη της η γυναικα του Φίλιππου Καμπούρη - Είχε στραβώσει το στόμα του και μου λέει πάρε το 166

Εσπασε την σιωπη της η γυναικα του Φίλιππου Καμπούρη - Είχε στραβώσει το στόμα του και μου λέει πάρε το 166

Έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο -Τι λέει η σύζυγός του για την κατάσταση της υγείας του

Καρδιοχτύπησε λίγο μετά την Ανάσταση ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής, Φίλιππος Καμπούρης, καθώς υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε άμεσα σε γνωστό ιδιωτικό νοσοκομείο στο Φάληρο.

0000

Ο παρουσιαστής αισθάνθηκε πόνο και μούδιασμα στην αριστερή πλευρά του προσώπου του και η σύζυγός του Άννα Συνούλη κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο. O δημοσιογράφος έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο, η κατάστασή του είναι σταθερή και έχει βγει από την εντατική.

Η σύζυγος του παρουσιαστή μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για το εγκεφαλικό επεισόδιο που πέρασε αλλά και για το πώς είναι η κατάσταση της υγείας του.

«Είναι αρκετά καλύτερα, τον είχαν βάλει σε μονάδα αυξημένης φροντίδας, τον έβγαλαν τώρα. Θα φύγουμε σε δύο μέρες. Διερευνούν την αιτία. Ναι μεν είχε υψηλή πίεση 21 όταν έγινε, αλλά δεν ξέρουμε ακριβώς την αιτία, ακόμα. Είχαμε φάει τη μαγειρίτσα, παίζαμε ένα επιτραπέζιο και 40 λεπτά μέτα την Ανάσταση έγινε!

Σηκώθηκε απότομα από το τραπέζι κράταγε την αριστερή του πλευρά,

είχε στραβώσει το στόμα του και μου λέει “Αννα πάρε το 166 γιατί παθαίνω ή εγκεφαλικό ή έμφραγμα”. Κάθεται στον καναπέ, του παίρνω την πίεση, είχε 21. Δεν περιγράφεται αυτό που μας συνέβη, από καμία πλευρά».

Leave a Comment