Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Έτσι έχασε το γιο του ο Διονύσης - Γύρνα πίσω να θάψεις το παιδί σου

Έτσι έχασε το γιο του ο Διονύσης - Γύρνα πίσω να θάψεις το παιδί σου

MasterChef: Η ανατριχιαστική περιγραφή του ανθρώπου που έζησε από κοντά το δράμα του Διονύση.

Ο γιος του,Μιχάλης, σκοτώθηκε, σε ηλικία 19 ετών, με την μηχανή του στην Μύκονο.

Καλεσμένος στην εκπομπή Dot ήταν ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, για πρώτη φορά στη γνωριμία και τη φιλία του με τον Διονύση από το ριάλιτι μαγειρικής.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν πολλά χρόνια, όταν ο παίκτης του MasterChef πήγε στο σπίτι του Λάκη Γαβαλά στη Μύκονο για να ζωγραφίσει τους τοίχους.

Έγιναν καλοί φίλοι και μάλιστα εκείνη την περίοδο ο Διονύσης γνώρισε τη σύζυγό του και αργότερα απέκτησαν τον γιο τους Μιχάλη.
Το ζευγάρι χώρισε και το παιδί μεγάλωσε ο πατέρας.


Επί 19 χρόνια δεν έφυγε από δίπλα του και το μεγάλωσε με

0000

αγάπη και ευλάβεια, όπως είπε ο Λάκης Γαβαλάς.

Σε ένα ταξίδι του στην Αργεντινή, τον πήραν τηλεφωνο για να πουν ότι το παιδί του σκοτώθηκε σε τροχαίο.

Πιο συγκεκριμένα είπε:

«Πρώτη φορά θα το πω και τελευταία. Τον Διονύση τον γνώρισα όταν ήρθε στο σπίτι στη Μύκονο να μου το ζωγραφίσει. Φοβερός καλλιτέχνης μου τον έχει συστήσει μία φίλη μου. Έμενε στο σπίτι μου. Μετά από 10 μέρες τον έβγαλα να φάμε έξω. Εκείνο το βράδυ γνώρισε τη μέλλουσα σύζυγό του. Μετά έκαναν το παιδί.

Κάτι έγινε με τη σύζυγο, χώρισαν και αυτός μεγάλωσε το παιδί με τέτοια ευλάβεια και αγάπη που δεν υπάρχει. Δεν θέλω να συγκινηθώ κιόλας.

Μετά από 19 χρόνια που το παιδί μεγάλωσε με αυτόν τον υπέροχο πατέρα και όχι με τη μαμά του, ο Διονύσης έφυγε για ένα ταξίδι στην Αργεντινή. Όλα αυτά τα χρόνια πήγαινε στην Αργεντινή για να δει τους δικούς του και επέστρεφε.

Με το που φτάνει στην Αργεντινή του λένε "γύρνα πίσω να θάψεις το παιδί σου".

Το παιδί του σκοτώθηκε στη στροφή απέναντι από το σπίτι μου στη Φτελιά στη Μύκονο με μηχανάκι! Έφυγε το μηχανάκι και έπεσε στον γκρεμό και σκοτώθηκε. Ο Διονύσης ήρθε από την Αργεντινή ράκος να θάψει το παιδί του. Ήταν χάλια.

Ο γιος του έπαιζε ντραμς και του έκαναν την νεκρώσιμο ακολουθία με μπάντα. Το φέρετρο ήταν άσπρο και ο Διονύσης έβγαλε ένα σπρέι και έγραψε "ο πατέρας σου για πάντα”. Εγώ έκλαιγα δυο μέρες. Έθαψε το παιδί που αγαπούσε και ήθελε να του δώσει όσα δεν είχε αυτός στη ζωή του».

Συγκλονιστικές και ανατριχιαστικές οι αποκαλύψεις του Λάκη Γαβαλά.

Leave a Comment