Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ο Χρήστος Κυριακίδης - Ηταν μολις 38 ετων και τον αγαπουσαν ολοι

Έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ο Χρήστος Κυριακίδης - Ηταν μολις 38 ετων και τον αγαπουσαν ολοι

Την τελευταία του πνοή άφησε τα ξημερώματα της Κυριακής, ο αντιδήμαρχος για θέματα Καθαριότητας του δήμου Δράμας, Χρήστος Κυριακίδης,του Νικολάου, καθ’ύλην Αντιδήμαρχος του Τμήματος Διοικητικής Μέριμνας της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών και της Διεύθυνση Καθαριότητας & Ανακύκλωσης.


Ο Χρήστος Κυριακίδης σκοτώθηκε σε

0000

τροχαίο δυστύχημα στον Περιφερειακό της Δράμας, όταν το όχημα που οδηγούσε προσέκρουσε σε κολόνα, σύμφωνα μεόσα μεταδίδειτο τοπικό μέσοvoria.gr.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στη νότια Περιφερειακή οδό της Δράμας λίγο πριν τα φανάρια της Σόφτεξ.

Ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία της Δράμας, από το 2011 διετέλεσε πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου του Μικροχωρίου. Παράλληλα, ήταν μέλος ποντιακού σωματείου με έντονη δράση.

Το δυσάρεστο γεγονός γνωστοποίησε με ανάρτησή του ο

δήμαρχος Δράμας, Χριστόδουλος Μαμσάκος.


Δήμαρχος Δράμας: Η ξαφνική και αναπάντεχη απώλεια, κάνει πιο βαριά τη λύπη μου.

«Τα λόγια είναι φτωχά για να εκφράσω τα συναισθήματά μου. Με βαθιά θλίψη και οδύνη πληροφορήθηκα την απώλεια του φίλου μου και συνεργάτη μου στον Δήμο Δράμας Χρήστου Κυριακίδη», τόνισε σε ανάρτησή του ο δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος.

Όπως αναφέρει ο κ. Μαμσάκος, «η ξαφνική και

αναπάντεχη απώλεια, κάνει πιο βαριά τη λύπη μου.

»Ο Χρήστος ήταν ένας λάτρης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης την οποία υπηρέτησε με συνέπεια από τη θέση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας- Ανακύκλωσης και Κοινοτήτων του Δήμου, ενώ υπήρξε πριν ένας άξιος Πρόεδρος και στην Κοινότητα Μικροχωρίου.

»Εξίσου μεγάλη ήταν και η προσφορά του στον Πολιτισμό, μέσα από τον αγαπημένο του Πολιτιστικό Σύλλογο Μικροχωρίου.

»Στάθηκε πάντα ακούραστος μαχητής της ζωής, άνθρωπος φιλότιμος, δυναμικός, με ήθος και δημιουργικότητα , ιδιαίτερα αγαπητός σε όσους

συνεργάστηκαν μαζί του.

»Για όσους τον γνωρίσαμε η απώλειά του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό.

»Ήταν πάντα δίπλα μου και είχα μαζί του μια ανθρώπινη και βαθιά σχέση. Στην οικογένειά του, στους οικείους του και στα αγαπημένα του πρόσωπα, απευθύνω τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια».


Ανήμερα των Θεοφανίων βούτηξε για τον Σταυρό στην Κωνσταντινούπολη και είχε μιλήσει στο OPEN.

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του μετά το πρώτο λεπτό του βίντεακιΠροανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Δράμας.

Leave a Comment