Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Φάρμα - H Κυριακή Κατσογεράκη κάνει ντους και η τηλεόραση αναφλέγεται

Φάρμα - H Κυριακή Κατσογεράκη κάνει ντους και η τηλεόραση αναφλέγεται

Κυριακή Κατσογεράκη – Φάρμα: Κάνει ντους και η τηλεόραση αναφλέγεται

Η Κυριακή Κατσογεράκη, εκτός από τη Φάρμα είχε εμφανιστεί και στο My Style Rocks με ιδιαίτερη επιτυχία. Δείτε τον “ενδιαφέροντα” λογαριασμό της στο Instagram.

Τα πλάνα μιλάν από μόνα τους Η Κυριακή Κατσογεράκη, δίχως αμφιβολία, είναι ένα από τα

0000

πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης. Η Φάρμα της πάει πολύ, και εκείνη το εκμεταλλεύεται στο έπακρον.

Η Κυριακή Κατσογεράκη κατάγεται από τη Σητεία, έχει εργαστεί ως μέλος του πληρώματος της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας, ωστόσο κάποια στιγμή έκξανε και ένα πέρασμα από το My Style Rocks.

Η Κρητικιά καλλονή ήταν μία από τις πιο δυνατές διαγωνιζόμενες του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ και κατέπληξε τους πάντες με την φυσική ομορφιά και τα μοναδικά προσόντα της.

Πρόκειται για μία πολυτάλαντη προσωπικότητα που δεν βασίζεται μόνο στα κάλλη της και προσπαθεί συνεχώς να εξελίσσει τις γνώσεις της.

Η Κυριακή Κατσογεράκη είναι μία από τις

παίκτριες που πρωταγωνιστούν στη Φάρμα, καθώς είναι πολύ δυνατή στις δοκιμασίες, έχοντας μάλιστα εξασφαλίσει τρεις φορές την ασυλία μέσα από τα αγωνίσματα.

Η Κυριακή έχει σπουδάσει Φιλοσοφία, εργάζεται ως αεροσυνοδός ενώ εκπαιδεύεται και ως πιλότος. Τα τελευταία χρόνια έχει υπάρξει είναι μέρος του προσωπικού των αεροσκαφών της Βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας.

Ζει μόνιμα στο Ντουμπάι, αλλά πρόσφατα ήρθε στην Αθήνα ώστε να ολοκληρώσει την εκπαίδευση της για να γίνει πιλότος. Η Κρητικιά καλλονή έχει ανοίξει και κανάλι στο youtube, μέσω του οποίου παρουσιάζει βίντεο με συμβουλές για γυμναστική, μόδα και διατροφή.

Τέλος, η Κυριακή κατσογεράκη διατηρεί έναν ενεργό λογαριασμό στο Instagram, και με κάθε ανάρτησή της βάζει φωτιά στο ίντερνετ

Πηγή : hairt.gr

Leave a Comment