Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Fitness μπλόγκερ αφαίρεσε το ψεύτικο στήθος της, ποζάρει χωρίς ρετούς και στέλνει μήνυμα για τη δήθεν τελειότητα [εικόνες]

Fitness μπλόγκερ αφαίρεσε το ψεύτικο στήθος της, ποζάρει χωρίς ρετούς και στέλνει μήνυμα για τη δήθεν τελειότητα [εικόνες]

Η fitness μπλόγκερ, Μαρία Κανγκ, το 2013, είχε δεχθεί «πυρά» για την ατάκα της «ποια είναι η δικαιολογία» σου, κατακρίνοντας τους ανθρώπους που δεν ακολουθούν το δικό της lifestyle.

Η μπλόγκερ κατηγορήθηκε, επίσης, ότι προωθούσε έναν σωματότυπο που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Η φωτογραφία που προκάλεσε οργή

Η εν λόγω fitness blogger είχε προκαλέσει οργή όταν είχε ποστάρει φωτογραφία της, δήθεν τέλεια, κατακρίνοντας όλες τις υπόλοιπες γυναίκες για το δικό τους σωματότυπο και παρουσιάζοντας τον εαυτό της ως πρότυπο.

Η fitness blogger έβγαλε τα εμφυτεύματα στήθους και άλλαξε ζωή

Εξι χρόνια μετά, η μπλόγκερ αναγνωρίζει τα λάθη της και μιλά για την αφαίρεση των εμφυτευμάτων στο στήθος της, ενώ αρχίζει να αλλάζει το σώμα της το οποίο, στην παλιά του μορφή, χαρακτηρίζει πλέον ως «αφύσικο πρότυπο».

«Λυπάμαι», έγραψε. «Δεν μου αρέσει να μετανιώνω, αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα για τα οποία έχω αλλάξει άποψη. Καθώς κοιτάζω τα σημάδια μου και το ξεφουσκωμένο στήθος μου σήμερα, μετανιώνω που πίστεψα πως δεν είναι αρκετό. Επεσα στην παγίδα της ανασφάλειας. Θυμάμαι καθαρά την ημέρα που πήρα την απόφαση να αυξήσω το στήθος μου. Ποτέ δεν είχα σκεφτεί πως το χρειαζόμουν ή το ήθελα. Αλλά όταν μου είπαν πως ήταν κάτι που έπρεπε να το κάνω για να κερδίσω, το έκανα. Χωρίς ερώτηση. Ενα κομμάτι μου πέθανε εκείνη την ημέρα», πρόσθεσε η μπλόγκερ, η οποία δεν είναι η μόνη που έχει ανοίξει την καρδιά της στους ακολούθους της. Την άνοιξη, vegan μπλόγκερ αποκάλυψε τι της συνέβη όταν έκοψε το κρέας.

Η μπλόγκερ μοιράστηκε τη μάχη που έδωσε με τις διατροφικές διαταραχές και όλα τα ζητήματα αυτοεκτίμησης που οδήγησαν στην απόφαση να βάλει εμφυτεύματα στο στήθος της. Πλέον, ζητά από τους followers της να αγαπήσουν το σώμα τους. «Ελπίζω να ξέρετε ότι όλα τα φίλτρα, οι εφαρμογές που αλλάζουν το σώμα, τα fillers και τα σημεία που έχετε αλλάξει δεν σας κάνουν πιο όμορφους. Είστε όμορφοι. Είστε αρκετοί. Αξίζετε. Είστε πολύτιμοι», υπογραμμίζει.

Το body positive μήνυμά της είχε θετικά σχόλια από τους ακολούθους της. Κάποιοι της συνεχάρησαν για την αλλαγή στάσης απέναντι στο σώμα της και άλλοι μοιράστηκαν τις δικές τους εμπειρίες με εμφυτεύματα. «Μαρία, αυτή είναι μακράν η πιο ειλικρινής θέση που έχετε δημοσιεύσει ποτέ και το εκτιμώ», έγραψε μία follower της.

Leave a Comment