Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Φτώχεια καταραμένη - Το πολυτελή ανάκτορο της Ρουλας Κορομηλα στην Κηφισιά που θα ζήλευε μέχρι και ο αραβας

Φτώχεια καταραμένη - Το πολυτελή ανάκτορο της Ρουλας Κορομηλα στην Κηφισιά που θα ζήλευε μέχρι και ο αραβας

Η Ρούλα Κορομηλά μπορεί να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας όμως φροντίζει να μας δείχνει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Πολλές είναι οι φορές που έχει ανεβάσει στιγμιότυπα από το σπίτι της στην Κηφισιά. Είναι το παλάτι της. Όσο άγχος και πίεση και αν έχει λόγω δουλειάς κάθε φορά που η

0000

Ρούλα Κορομηλά μπαίνει στο σπίτι της στην Κηφισιά τα ξεχνά όλα.

Η μεζονέτα στην οποία μένει η Ρούλα Κορομηλά, έχει κλασικό αλλά απλό στιλ, με vintage στοιχεία και το αποτέλεσμα δίνει μια αίσθηση καθαρότητας, ζεστασιάς και φιλοξενίας.

Ρούλα Κορομηλά: Στιγμιότυπα από το σπίτι της

Κάθε πρωί βγαίνει στον τεράστιο καταπράσινο κήπο της προκειμένου να απολαύσει το καφέ της και τα παιχνίδια με τον γάτο της Oscar. Η ίδια δε διστάζει να πετά τις

ψιλοτάκουνες γόβες της και να αναλαμβάνει χρέη κηπουρού προκειμένου να περιποιηθεί τα λουλούδια της. Στο εσωτερικό του σπιτιού κυριαρχεί το ξύλο και τα γήινα χρώματα με την επιβλητική σκάλα στο σαλόνι να κλέβει την παράσταση!
Ρούλα Κορομηλά

Ρούλα Κορομηλά


Η κουζίνα είναι πραγματικά ολυμπιακών διαστάσεων καθώς θέλει να έχει τον χώρο που χρειάζεται για να δημιουργεί. Αν και η μαγειρική δε είναι από τις αγαπημένες της συνήθειες, όταν μπαίνει στο δεύτερο βασίλειό της -όπως αποκαλεί την κουζίνα- της – του δίνει και καταλαβαίνει. Εκεί είναι το μέρος άλλωστε δημιουργεί πεντανόστιμα γλυκά για τους φίλους της.
Ρούλα Κορομηλά

Ενώ στο σαλόνι με τα εντυπωσιακά χαλιά και τους αναπαυτικούς καναπέδες, είναι εκεί όπου περνά πολλές ώρες συζητώντας και απολαμβάνοντας τον ζεστό καφέ της ή τη θαλπωρή από το εντυπωσιακό τζάκι της. Η παρουσιάστρια αγαπά να στολίζει το σπίτι της βάζοντας αξεσουάρ από τα ταξίδια και τα νησιά που έχει πάει.

Στα μπάνια του σπιτιού κυριαρχεί το λευκό χρώμα που γεμίζει την παρουσιάστρια αισιοδοξία. Επίσης στο σπίτι της Ρούλας υπάρχει ένα ειδικό δωμάτιο το οποίο το έχει διαμορφώσει σε αίθουσα γυμναστικές όπου και κάνει τις προπονήσεις της.

Ρούλα Κορομηλά

Ρούλα Κορομηλά

Ρούλα Κορομηλά

Η ίδια συχνά ανεβάζει φωτογραφίες και από την κρεβατοκάμαρά της.
Ρούλα Κορομηλά

Leave a Comment