Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Φωτιά στην Αττική - Επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν συνεργείο του OPEN στον αέρα - Έκλαιγε με λυγμούς η ρεπόρτερ

Φωτιά στην Αττική - Επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν συνεργείο του OPEN στον αέρα - Έκλαιγε με λυγμούς η ρεπόρτερ

Επίθεση δέχτηκε δημοσιογράφος του Open λίγο πριν τις 2:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου (7/8) από πολίτες. Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος Ελευθερία Σπυράκη, μετέδιδε από το μέτωπο της φωτιάς στους Θρακομακεδόνες, όταν ξαφνικά άρχισε να ουρλιάζει και να λέει πως μια

0000

ομάδα ατόμων επιτέθηκαν σε εκείνη και τον οπερατέρ.

Οι συνάδελφοί της από το στούντιο προσπαθούσαν να καταλάβουν τι συμβαίνει κι εκείνη ακουγόταν να κλαίει. Η ρεπόρτερ, λίγο αργότερα, μιλώντας στο Open κατήγγειλε πως οι αστυνομικοί ήταν απέναντι και έβλεπαν την ομάδα των 15 ατόμων να επιτίθενται τόσο σε εκείνη όσο και στον οπερατέρ και δεν έκαναν τίποτα.

Μάλιστα, ανέφερε πως κάποιοι, έκλεψαν την

τσάντα του οπερατέρ με τα προσωπικά του είδη και τα χρήματά του.

Οι δηλώσεις της δημοσιογράφου

«Μια ομάδα 15 ατόμων μας πλησίασε και ξεκίνησαν να βρίζουν, πέταξαν την κάμερα, χτυπήσαν τον οπερατέρ και του έριξαν μπουνιά. Μας έβαλαν στο αυτοκίνητο, μας χτυπούσαν και μας έβριζαν», ανέφερε αρχικά κλαίγοντας.

Έκλεψαν τον οπερατέρ

«Η αστυνομία ήταν απέναντι και δεν

επενέβη κανένας», είπε και καταλήγοντας ανέφερε: «Μάλιστα να το πω και αυτό έκλεψαν τον οπερατέρ μας. Του πήραν την τσάντα με τα προσωπικά του είδη και τα χρήματά του», τόνισε.

«Έβλεπαν να χτυπούν δημοσιογράφους και δεν επενέβησαν;», ρώτησε η Μίνα Καραμήτρου από το στούντιο με την ρεπόρτερ να απαντά «έτσι ακριβώς. Επενέβησαν οι πυροσβέστες για να μας προστατέψουν».

Leave a Comment