Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Φωτογραφίες: Μονοκινητήριο έκανε αναγκαστική προσγείωση στην Εγνατία -Χτύπησε σε κολόνα και ανετράπη

Φωτογραφίες: Μονοκινητήριο έκανε αναγκαστική προσγείωση στην Εγνατία -Χτύπησε σε κολόνα και ανετράπη

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Πέμπτης στα Γρεβενά, όταν μονοκινητήριο αεροσκάφος πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση.

Το αεροσκάφος τύπου Τσέσνα, με τρεις επιβάτες, είχε απογειωθεί από την Κέρκυρα με προορισμό της Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια της πτήσης, ο πιλότος αντιλήφθηκε βλάβη στον κινητήρα και έκρινε απαραίτητη την προσγείωση του αεροσκάφους.

Φωτογραφίες από το αεροσκάφος

Ο πιλότος, πρόεδρος της αερολέσχης Κέρκυρας, προχώρησε σε αναγκαστική προσγείωση του αεροσκάφους σε παράδρομο της Εγνατίας Οδού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του kozan.gr, το αεροσκάφος χτύπησε σε κολόνα κι ανετράπη.

1

Οπως αναφέρει η κοζανίτικη ιστοσελίδα, ένας από τους τρεις επιβάτες υπέστη κάταγμα στο πόδι και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Γρεβενών. Τα άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί ελαφρά και είναι καλά στην υγεία τους.

Στιγμιότυπο από το σημείο της πτώσης

Βίντεο μετά την πτώση του αεροσκάφους

Σε βίντεο φαίνεται το αεροσκάφος να έχει πέσει σε πλαγιά στην άκρη του δρόμου. Η Πυροσβεστική έσπευσε στο σημείο και προσπαθεί να περιορίσει τη διαρροή καυσίμων.

Βίντεο: kozan.gr

«Μας ειδοποίησαν για ένα μικρό αεροπλάνο που έπεσε στο συγκεκριμένο μέρος», είπε ένας από τους πυροσβέστες, προσθέτοντας ότι προσπαθούν να περιορίσουν τη διαρροή καυσίμων.

Βίντεο: Star-fm GREVENA TV

Οι πρώτες δηλώσεις του πιλότου του αεροσκάφους

Εχοντας αίματα στο πρόσωπο ο πιλότος του αεροσκάφους περιέγραψε τι συνέβη: «Χάσαμε τον κινητήρα στον αέρα και κάναμε αναγκαστική προσγείωση».

Βίντεο: Star-fm GREVENA TV

Leave a Comment