Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Για να ρίξεις φόλες τι μήνυμα γράφεις στο 13033 ρε γελοίε

Για να ρίξεις φόλες τι μήνυμα γράφεις στο 13033 ρε γελοίε

Αυτές τις μέρες πιο πολύ κι από τις προηγούμενες,η σκέψη μας γυρνάει σε όλους εκείνους τους κολασμένους της γης. Αυτούς, που δεν έχουν σπίτι να προστατευθούν κι ελπίζουν συνήθως στην καλοσύνη των περαστικών και των αλληλέγγυων. Άστεγοι κι αδέσποτα, μοιάζουν να έχουν περισσότερη ανάγκη από ποτέ. Κι ενώ υπάρχουν ευτυχώςπολλοί εκεί έξω, που δεν ξεχνούν τη φροντίδα τους, ξεπετάγονται δυστυχώς διάφοροι σκατόψυχοι που μοιράζουν υπεροψία στους 0000 πρώτους και φόλες στους δεύτερους.

Κι αν σου φαίνεται παράξενο που εν μέσω πανδημίας κάποιοι σπάνε την καραντίνα για να ρίξουν τη φόλα τους, συμβαίνει.Όπως στο ΔΑΤΟ Καβάλας, όπου και άγνωστοι δηλητηρίασαν 8 άλογα και σκυλιά σε γνωστή σχολή ιππασίας. Τα 2αλογάκια μάλιστα, ήταν θεραπευτές για ΑΜΕΑ, που χρησιμοποιούν τηνιπποθεραπεία, μέσω συνεδριών, με στόχο τη βελτίωση της κατάστασης τους. Μέρες πριν,είχαμε περιστατικό με φόλες σε περιοχή του Ηρακλείου Κρήτης, με νεκρά σκυλάκια κι άλλα να ψυχορραγούν.

Στη Θεσσαλονίκη επίσης φιλοζωικές καταγγέλλουν επιθέσεις απανθρωπιάς σε

αδέσποτα. ΣτηΝέα Τρίγλια Χαλκιδικήςκάποιοι δίποδοι υπάνθρωποι μοιράσανε γεύματα θανάτου σε άτυχους τετράποδους φίλους μας!Στα Σελλά Αχαΐας κάποιοι άλλοι, βγήκαν να πάνε σούπερ μάρκετ καιμοίρασαν μαζί και λίγο θάνατο.

Οι καιροί που ζούμε είναι περίεργοι και για να την παλέψουμε πρέπει να σταθούμε αλληλέγγυοι ο ένας στον άλλο, έστω κι εξ’ αποστάσεως. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως ότι υπάρχει εκεί έξω, ένα νοσηρό κομμάτι της κοινωνίας, που βρίσκει αφορμή για να

ξεράσει το μίσος του, συσκευάζοντας λίγο θάνατο, στα αποφάγια του.Και πριν και τώρα και μετά, θα μας έχετε όλους τους άλλους απέναντι. Κι είμαστε πολλοί να το θυμάστε!

Leave a Comment