Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Γιατρος ανέβασε αυτή την selfie - Μετα από λίγο δεν πίστευε στα μάτια του στα σχόλια από κάτω

Γιατρος ανέβασε αυτή την selfie - Μετα από λίγο δεν πίστευε στα μάτια του στα σχόλια από κάτω

Θέμα συζήτησης έχει γίνει στα ιταλικά ΜΜΕ ηselfie του Ιταλού γιατρού για τον κορωνοϊό. Ο Νικόλα Σγκάρμπι, Ιταλός γιατρός στη Μόντενα της Ιταλίας, τράβηξε μια φωτογραφία τον εαυτό του έπειτα από 13 ώρες σκληρής μάχης με τονκορωνοϊόστο νοσοκομείο. Η selfie του Ιταλού γιατρού για τον κορωνοϊό δείχνει τη σκληρή πραγματικότητα γιατρών και νοσηλευτών που καθημερινά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να βοηθήσουν ασθενείς με κορωνοϊό.

Αφού ξεκαθαρίζει ότι «δεν αγαπάω τις σέλφι», προσθέτει:«Είμαι απλά ένας

0000

άνθρωπος που αγαπά τη δουλειά του». Στην Ιταλία οι νεκροί από κορωνοϊό έχουν φθάσει τους 4.825, με τα συνολικά κρούσματα να διαμορφώνονται σε 53.578.

Διαβάστε το μήνυμα που συνοδεύει τη selfie του Ιταλού γιατρού για τον κορωνοϊό:

«Δεν αγαπάω τις selfie. Χθες, όμως, αυτήν τη φωτογραφία έπρεπε να τη βγάλω.Ύστερα από 13 ώρεςστην Εντατική Θεραπεία, αφού έβγαλα όλα τα μέτρα ασφαλείας, έβγαλα αυτή τη selfie.Δεν είμαι και δεν αισθάνομαι “ήρωας”. Είμαι ένας φυσιολογικός άνθρωπος, που αγαπά τη δουλειά του και, τώρα όπως ποτέ άλλοτε, είμαι περήφανος που κάνω τη δουλειά μου,δίνοντας όλο μου το είναι στην πρώτη γραμμή, μαζί με άλλους υπέροχους ανθρώπους (γιατρούς, νοσοκόμους, τεχνικούς, υπεύθυνους καθαριότητας). Γι’ αυτό, δε με νοιάζουν οι τόσες ώρες δουλειάς,τα σημάδια πάνω μου, τον πόνο στη μέση, η κούραση, τα γεύματα που δεν τρώω και πολλά ακόμα. Όλα αυτά θα περάσουν. Θα περάσουν και χάρη σε εσάς, στην προσπάθειά σας και στις θυσίες σας.Θα περάσουν αν είμαστε όλοι ενωμένοισε μια μια μοναδική, ομαδική προσπάθεια.Μην τα παρατάτε.Ποτέ».

Leave a Comment