Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Γιώργος Μαυρίδης: Αυτόν τον όρο βάζει ο Σάκης Τανιμανίδης στις συνεντεύξεις του

Γιώργος Μαυρίδης: Αυτόν τον όρο βάζει ο Σάκης Τανιμανίδης στις συνεντεύξεις του

Ο Γιώργος Μαυρίδης και ο Σάκης Τανιμανίδης ήταν ένα από τα πιο πετυχημένα τηλεοπτικά δίδυμα της ελληνικής τηλεόρασης.

Η εκπομπή World Party είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία και υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Μαζί ταξίδευαν σε όλο τον κόσμο, παρουσιάζοντας με τον δικό τους τρόπο διάσημα αξιοθέατα και διαφορετικές κουλτούρες. Ένα από τα συστατικά που έκαναν την εκπομπή τόσο δημοφιλή, ήταν η χημεία που είχαν μεταξύ τους, καθώς οι δυο τους ήταν κολλητοί φίλοι από τα παλιά.

Σε κάθε επεισόδιο δεν έχαναν την ευκαιρία να εκφράζουν τη φιλία τους και να μιλούν ο ένας με τα καλύτερα λόγια για τον άλλο. Μετά το τέλος όμως του World Party οι δυο τους έγιναν δύο ξένοι. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην Ελεονώρα Μελέτη, ο Γιώργος Μαυρίδης εξήγησε τους λόγους για τους οποίους πλέον δεν μιλούν.

Ο καβγάς τους ήταν τόσο μεγάλος, που ο Γιώργος Μαυρίδης δεν πήρε πρόσκληση για να πάει στον γάμο του αδερφικού του φίλου, με τον οποίο είχε μοιραστεί τόσες εμπειρίες στα ταξίδια τους.

Η ατάκα «φωτιά» του Γιώργου Μαυρίδη για τον Σάκη Τανιμανίδη

Αυτή τη φορά, ο γνωστός tatoo artist μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κουκου» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σχέση του με τον Σάκη Τανιμανίδη. «Δε θα απαντήσω για τον Σάκη Τανιμανίδη γιατί ό,τι και να πω δε θα γράψουν ποτέ αυτό που είπα. Επίσης, τον Σάκη γιατί δεν τον ρωτάει ποτέ κανείς για μένα; Ξέρεις πώς γίνεται στον χώρο. Ο Σάκης ξεκινάει τη συζήτηση με τον δημοσιογράφο και λέει ‘’μη με ρωτήσεις για τον Γιώργο’’. Χαζοί είμαστε; Ας σταματήσουμε αυτή τη συζήτηση, μόνο κακό μου κάνει. Ό,τι και να πω, πάντα βγαίνω ο κακός», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μαυρίδης, υποστηρίζοντας έτσι ότι ο Σάκης Τανιμανίδης βάζει βέτο στους δημοσιογράφους όταν είναι να τους δώσει συνέντευξη.

Leave a Comment