Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Γλυκά Νερά - Η 1η φωτογραφία του συζυγοκτόνου μέσα από τη φυλακή - Αραλικι και καφεδακι

Γλυκά Νερά - Η 1η φωτογραφία του συζυγοκτόνου μέσα από τη φυλακή - Αραλικι και καφεδακι

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φυλακή: Στη δημοσιότητα βγήκε η πρώτη φωτογραφία μέσα από τη φυλακή του καθ’ομολογίαν δολοφόνου της 20χρονης Κάρολαϊν.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Η πρώτη φωτογραφία μέσα από τη φυλακή

Η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Star, δείχνει τον

0000

συζυγοκτόνο σε έναν από τους πρώτους προαυλισμούς του, πίσω από τα συρματοπλέγματα του Κορυδαλλού στη ΣΤ’ πτέρυγα φυλακών.

Όπως θα δείτε στη φωτογραφία, στέκεται όρθιος κάτω από το υπόστεγο, δίπλα σε ένα τραπέζι.Έχει τοποθετήσει τα χέρια του στη μέση και συζητάει με άλλον κρατούμενο που βρίσκεται απέναντί του. Τις τελευταίες ώρες έχει αρχίσει να μιλάει, κυρίως με τον συγκρατούμενο του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η φράση που

μεταφέρθηκε στο Star από τη φυλακή ήταν: «Είναι σαν να βρίσκεται σπίτι του». Την Πέμπτη 24 Ιουνίου πέρασε από ψυχιατρική εξέταση. Θα ακολουθήσουν κι άλλες εξετάσεις από γιατρούς, ενώ έχει ζητήσει και κάποια βιβλία.

Στην υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης, δεν έχουν καταθέσει ακόμα τρία άτομα κλειδιά, παρά το γεγονός ότι έχει ζητηθεί άρση των κινητών τους. Ειδικότερα, πρόκεται για τους γονείς και τον αδερφό του 33χρονου. Έχει ζητηθεί και η άρση των τηλεφωνικών επικοινωνιών τους, τόσο για ένα μήνα πριν

το έγκλημα, όσο και έναν μήνα μετά.

Leave a Comment