Ψυχαγωγία Ενημέρωση

GNTM 2: Διαγωνιζόμενη που εμφανίστηκε με έγκαυμα από τον ήλιο -Κόρη μπασκετμπολίστα του ΠΑΟΚ

GNTM 2: Διαγωνιζόμενη που εμφανίστηκε με έγκαυμα από τον ήλιο -Κόρη μπασκετμπολίστα του ΠΑΟΚ

Η Όλγα Καλογήρου 20 χρόνων βρέθηκε ενώπιον στον κριτών στη συνέχεια των οντισιόν για την επιλογή των κοριτσιών που θα βρεθούν στο σπίτι του GNTM 2.

Η πρώτη που την συνάντησε ήταν η Ζενεβιέβ, η οποία παρατήρησε πως είναι από τις πιο όμορφες διαγωνιζόμενες του GNTM για το βράδυ της Τρίτης, παρά το γεγονός πως δεν παρέλειψε να σχολιάσει το γεγονός πως είχε καεί από τον ήλιο.

«Δεν θα μου δοθεί ποτέ η ευκαιρία αν πάω σε κάποιο πρακτορείο να πάω σε όλα αυτά» είπε η Όλγα που εξήγησε πως το ύψος της το έχει πάρει από τον μπαμπά της, παλαίμαχο μπασκετμπολίστα του ΠΑΟΚ. Οι κριτές ενθουσιάστηκαν από την κορμοστασιά και το ύψος της, όμως ο Άγγελος Μπράτης διαφώνησε με το πρόσωπο, το οποίο δεν ήταν εκείνο που θα ήθελε.

«Είπα ότι αν το δοκιμάσω τώρα, δεν θα το δοκιμάσω ποτέ» ανέφερε στους κριτές η Όλγα που εξομολογήθηκε πως αρχικά ήθελε να ακολουθήσει τον χώρο του μπάσκετ όπως και ο πατέρας της, κάτι για το οποίο τελικά άλλαξε γνώμη.

Η ψηφοφορία των κριτών του GNTM 2

Τόσο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, όσο και η Βίκυ Καγιά είπαν ένα μεγάλο «ΝΑΙ» και στην απόφασή τους αυτή συμφώνησε και ο Δημήτρης Σκουλός. Όσο για τον Άγγελο Μπράτη, παρά τις διαφωνίες του σηκώθηκε και έδωσε το τάμπλετ του στην πανύψηλη διαγωνιζόμενη ώστε να επιλέξει και για εκείνον το «ΝΑΙ».

Leave a Comment