Ψυχαγωγία Ενημέρωση

GNTM 2: Εξαλλος ο Αγγελος Μπράτης -«Βαριέμαι απίστευτα, γεια σου!» [βίντεο]

GNTM 2: Εξαλλος ο Αγγελος Μπράτης -«Βαριέμαι απίστευτα, γεια σου!» [βίντεο]

Ο Άγγελος Μπράτης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του, για την extreme εμφάνιση της διαγωνιζόμενης στο GNTM 2.

Μετά από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις, ακολούθησε κι αυτή που προκάλεσε τα αρνητικά σχόλια των κριτών. Η Μαρία που είναι φοιτήτρια ιστορίας τέχνης, δήλωσε συμμετοχή στο ριάλιτι για να ακολουθήσει το όνειρό της, που δεν είναι άλλο από το να ασχοληθεί με τον χώρο της μόδας. Ωστόσο, τα σχόλια της κριτικής επιτροπής δεν ήταν ιδιαίτερα κολακευτικά, αφού από την πρώτη στιγμή τους έκανε αρνητική εντύπωση, το έντονο κόκκινο χρώμα των μαλλιών της, λέγοντάς της πως είναι σαν περούκα!

Η Βίκυ Καγιά τόνισε, ότι στη μόδα πρέπει να υπάρχει αρμονία χρωμάτων κάτι που η διαγωνιζόμενη δεν το είχε, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να την κατατάξουν σε κάποια κατηγορία μοντέλων. Ο Άγγελος Μπράτης, φανερά εκνευρισμένος, την αποπήρε, λέγοντάς της πως προφανώς έχει μπερδέψει τη σχολή μόδας που πηγαίνει με το modeling. «Επειδή, διδάσκω κι εγώ σε σχολές μόδας, βαριέμαι απίστευτα. Γεια σου!», της είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε την οντισιόν της Μαρίας στο GNTM 2

Η Μαρία προκάλεσε την αντίδραση των κριτών με την εμφάνισή της, οι οποίοι θεώρησαν, ότι δεν υπάρχει γι΄αυτήν θέση στο ριάλιτι μόδας.

Leave a Comment