Ψυχαγωγία Ενημέρωση

GNTM 2: Η πρώτη ρομαντική ανάρτηση της Κάτιας μετά τον τελικό [εικόνα]

GNTM 2: Η πρώτη ρομαντική ανάρτηση της Κάτιας μετά τον τελικό [εικόνα]

Την πρώτη της ανάρτηση μετά το τέλος του GNTM 2 έκανε η Κάτια Ταραμπάνκο.

Η Κάτια που μαζί με την Αννα-Μαρία μοιράστηκε τον τίτλο του GNTM 2 σε έναν ανατρεπτικό τελικό, έστειλε το πρώτο της μήνυμα στους φανς της. Η Κάτια με ρομαντική διάθεση μίλησε για μια νέα αρχή και ευχαρίστησε τους κριτές και τους ανθρώπους του GNTM 2 για όλα όσα της έμαθαν, όπως άλλωστε έκανε και η Κέισι.

Η ανάρτηση της Κάτιας του GNTM 2

«Όλα τα όμορφα κάποτε τελειώνουν» λένε επιτρέψτε μου όμως, κάπου εδώ, διαφωνώ! Στο χέρι μας είναι, για τον Εαυτό του ο καθένας μας, του τέλους με την Καινούργια Αρχή ρομαντικό κονέ να κάνει.

Αλαμπρατσέτα, στους δρόμους των ονείρων του βόλτα να τους βγάλει. Να τους αποστείλει σε έναν χορό όμορφο, μαγευτικό και γεμάτο εκπλήξεις αναπάντεχες που πινελιές θα έχουν από τις βαθιές ευχές μας και τις επιθυμίες μας τις διάφορες.

Εύχομαι Εγώ, Εσύ, Αυτός, Όλοι μας! Πάντα να καταφέρνουμε τους

0000

στόχους μας.
Και αν είμαστε και τυχεροί. Και καθοδήγηση από Ανθρώπους Πετυχημένους
όπως @vickykaya_ @angelosbratis @ilianapapageorgiou @skoulos έχουμε, τότε προσπάθεια μεγάλη θα χρειαστεί να ΜΗΝ τα καταφέρουμε. @elena_hristopoulou και @genevievevv αν έχεις στο πλευρό σου να είσαι ήδη προετοιμασμένος να υποδεχτείς το Όνειρο σου.

Και κλείνοντας (πρέπει κάποια στιγμή) Όλοι Εσείς που με στηρίξτε στην καρδιά μου βαθιά, είστε εκεί! @gntm2, Ευχαριστώ για τα πάντα..Για κάθε δευτερόλεπτο, για κάθε στιγμή, είσαι ό,τι καλύτερο μου έχει ποτέ συμβεί. και είναι μόνο η Αρχή».

Leave a Comment