Ψυχαγωγία Ενημέρωση

GNTM 2: Οι κριτές τελείωσαν» διαγωνιζόμενη -«Κάναμε λάθος που σου δώσαμε το golden pass» [βίντεο]

GNTM 2: Οι κριτές τελείωσαν» διαγωνιζόμενη -«Κάναμε λάθος που σου δώσαμε το golden pass» [βίντεο]

Καθώς τα bootcamp του GNTM 2 προχωρούν, η αγωνία έχει «χτυπήσει κόκκινο».

Όλα τα κορίτσια προσπαθούν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στις δοκιμασίες, προκειμένου να μπουν στο σπίτι. Στο επεισόδιο της Δευτέρας οι κριτές πήραν θέσεις και ήταν έτοιμοι να κρίνουν τις κοπέλες, με μεγάλη αυστηρότητα, αφού πλέον οι απαιτήσεις τους έχουν αυξηθεί.

Ωστόσο, μία δυσάρεστη έκπληξη ήρθε για την Ελευθερία Καρναβά, όταν στάθηκε μπροστά από την κριτική επιτροπή, μαζί με την Μαρία Μιχαλοπούλου. Μπορεί την πρώτη ημέρα του bootcamp να είχε πάρει το golden pass, όμως, δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές με τις επιδόσεις της. Μάλιστα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου της είπε χαρακτηριστικά, πως έκαναν λάθος, να την επιλέξουν, για να πάει απευθείας στο σπίτι.

Η κριτής είπε συγκεκριμένα: «Ελευθερία μας εντυπωσίασες στις οντισιόν και σου δώσαμε το Golden Pass. Κανονικά θα έπρεπε να πετάς από χαρά. Αυτό όμως δεν το είδαμε. Πρέπει να ξέρεις ότι αυτό το “εισιτήριο” ήταν ανάμεσα σε εσένα και τη Μαρία. Το πήρες εσύ. Κάναμε λάθος έπρεπε να το δώσουμε στη Μαρία». Παρ’ όλα αυτά, και οι δύο κοπέλες κατάφεραν να μπουν στο σπίτι του GNTM.

Δείτε σχετικό βίντεο από το bootcamp του GNTM 2

Οι κριτές άσκησαν σκληρή κριτική στην Ελευθερία Καρναβά και έδειξαν να μετανιώνουν για την αρχική επιλογή τους, να της δώσουν το «εισιτήριο» για το σπίτι, από πολύ νωρίς.

Leave a Comment