Ψυχαγωγία Ενημέρωση

GNTM 2 spoiler: Αυτό είναι το πρώτο κορίτσι που μπήκε στο σπίτι [εικόνα]

GNTM 2 spoiler: Αυτό είναι το πρώτο κορίτσι που μπήκε στο σπίτι [εικόνα]

Το GNTM 2 ξεκίνησε την Κυριακή και ήδη ορισμένα κορίτσια έχουν ξεχωρίσει.

Ενα από αυτά είναι η Κάτια Ταραμπάνκο, η όμορφη Ουκρανή που έκανε τους κριτές να ψηφίσουν ταυτόχρονα «ναι». Η Κάτια, που πολλοί την θυμήθηκαν από την σειρά «Η Επιστροφή» που συμμετείχε, διεκδίκησε μια θέση στον GNTM 2 και όπως φαίνεται τα κατάφερε.

Το ποστ που πρόδωσε τη συμμετοχή της στο GNTM 2

Η Κάτια φέρεται να είναι ένα από τα κορίτσια που μπήκαν στο σπίτι του GNTM 2 και αυτό αποκάλυψε ο σύντροφός της με μια ανάρτηση στο Instagram, πριν δύο εβδομάδες. «Κανονικά σήμερα είναι η μέρα που μου κάνουν δώρα και δεν κάνω εγώ, αλλά

εγώ αυτός είμαιΤο πραγματικό δώρο το έχω πάρει δύο χρόνια τώρα στη ζωή μου, και απλά περιμένω την κατάλληλη στιγμή να το ξετυλίξω και να το χαρώ όπως μόνο εγώ ξέρω. Σήμερα μου λείπεις πιο πολύ δώρο μου, αλλά όπως είπε κι ένας σοφός φίλος, η υπομονή είναι μια λέξη που τελειώνει σε ήττα, αλλά όποιος την είχε δεν την έχασε ποτέ. Υπομονή λοιπόν! #teamtara #you_wanna_be_on_top», έγραψε.

Ανάρτηση σε story στο Instagram

Το ποστ του συντρόφου της!

Μία ακόμη ένδειξη πως η Κάτια πιθανότατα βρίσκεται μέσα στο σπίτι του GNTM 2 είναι η απουσία της από το Instagram. Το μοντέλο ήταν αρκετά ενεργό, ανεβάζοντας φωτογραφίες, ωστόσο, το τελευταίο της ποστ είναι στις 7 Ιουνίου.

Η Κάτια, στην οντισιόν της, κατάφερε να ενθουσιάσει τους κριτές με την ομορφιά και την απλότητά της. Ο Δημήτρης Σκουλός αποκάλυψε πως την είχε γνωρίσει πριν το GNTM 2 και την προέτρεψε να δηλώσει συμμετοχή.

Το μοντέλο από την Ουκρανία είναι ένα από τα κορίτσια που άρεσε πολύ στους κριτές, όπως η 18χρονη πιανίστρια με την χάρη και την ομορφιά της.

Leave a Comment