Ψυχαγωγία Ενημέρωση

GNTM 2: Την έκοψαν και έγινε χαμός, τα έχωσε στους κριτές [βίντεο]

GNTM 2: Την έκοψαν και έγινε χαμός, τα έχωσε στους κριτές [βίντεο]

Οι οντισιόν του GNTM 2 συνεχίζονται και το «όχι» των κριτών δεν ακούγεται καλά στα αυτιά των υποψήφιων μοντέλων.

Μπορεί άλλες να χαμογελούν, άλλες να αποχωρούν αμήχανα, ωστόσο, υπάρχουν και εκείνες που γίνονται έξαλλες. Μία από αυτές είναι και η διαγωνιζόμενη που υποστήριξε ότι θυμίζει την Κάμερον Ντίαζ με αποτέλεσμα να κάνει πάρτι το Twitter. Οι κριτές δεν ενθουσιάστηκαν με την 21χρονη που περπάτησε μπροστά τους και με τα σχόλιά τους της κατέστησαν σαφές ότι δεν είναι αυτό που ψάχνουν για το GNTM 2.

«Έχουμε κοπέλες που θα είναι πιο δυνατές από εσένα», της είπε ο Δημήτρης Σκουλός, δίνοντας αρνητική ψήφο. Τότε, εκείνη μιλώντας στην κάμερα, ανέφερε: «Οχι κ. Σκουλέ δεν θα υπάρχουν πιο δυνατές γιατί δεν με δοκιμάσατε για να

ξέρετε τι μπορώ να κάνω».

Βίντεο με τη διαγωνιζόμενη του GNTM 2

«Το όριο είναι από 18 μέχρι 25. Μου λέτε ότι φαίνομαι μεγαλύτερη ενώ εγώ είμαι 21, ενώ κορίτσια που όντως είναι μεγαλύτερα και μικροδείχνουν, που ηλικιακά δεν τους παίρνει, τις δεχτήκατε. Και μένα ενώ είμαι 21 και μπορώ», είπε το επίδοξο μοντέλο. Η Ηλιάνα της ξεκαθάρισε ότι φέτος δεν υπάρχει ηλικιακό όριο, ωστόσο, η διαγωνιζόμενη πρόσθεσε: Δεχθήκατε κορίτσια με οικογένεια, είναι λίγο άδικο». «Ολες οι γυναίκες που είναι 21 ετών, ελεύθερες και έχουν ένα σπίτι δεν σημαίνει ότι μπορούν να γίνουν και μοντέλα», τόνισε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Δεν περίμενα τόση αρνητικούρα. Δεν είμαι χαζή», σχολίασε στην κάμερα η διαγωνιζόμενη του GNTM 2, πήρε πήρε τέσσερα «όχι».

Leave a Comment