Ψυχαγωγία Ενημέρωση

GNTM: Η Κουβανή από τη Θεσσαλονίκη που ξετρέλανε τους κριτές [βίντεο]

GNTM: Η Κουβανή από τη Θεσσαλονίκη που ξετρέλανε τους κριτές [βίντεο]

Με κουβανέζικο αέρα εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές του GNTM η Μπεατρίς, η 27χρονη διαγωνιζόμενη από την Κούβα που κέρδισε τις εντυπώσεις με το ταμπεραμέντο της.

Έχει ενδιαφέρον το γεγονός πως Βίκυ Καγιά και Ηλιάνα Παπαγεωργίου πίστεψαν προς στιγμήν πως θα έβλεπαν ξανά μπροστά τους την Μαριάνα Παινέση, η οποία και έφτασε ως τον τελικό του περσινού GNTM.

«Ο πατέρας μου για μένα είναι τα πάντα» λέει η Μπεατρίς που εδώ και κάποια χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. «Μου λείπει η Κούβα, αλλά η ζωή εδώ μου αρέσει πολύ» εξηγεί στους κριτές του GNTM. «Ήρθα στην Ελλάδα για να βρω τον πατέρα μου», συνέχισε και εξήγησε πως εκείνος μένει 20 χρόνια στη χώρα μας.

Το GNTM παρέδωσε μαθήματα λάτιν χορού

Η 27χρονη Κουβανή εκτός από μοντέλo είναι και δασκάλα χορού, κάτι που παρατήρησε ο Άγγελος Μπράτης από τη στάση του σώματός της. Γρήγορα ο σχεδιαστής φώναξε τον μπαμπά της μαζί τους, προκειμένου να χορέψουν λάτιν χορούς. Και έτσι, το σκηνικό του GNTM μετατράπηκε για λίγο σε σχολή χορού, με τον Άγγελο Μπράτη να κατεβαίνει για μαθήματα.

Στο τέλος της οντισιόν, ο πατέρας της Μπεατρίς ήταν εκείνος που ψήφισε θετικά για λογαριασμό της κόρης του, που πέρασε με αυτό τον τρόπο στα bootcamp του GNTM και φτιάχνει βαλίτσες για την Αθήνα.

Leave a Comment