Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Γρηγόρης Πετράκος - Με ελκύουν οι γυναίκες που έχουν ήδη παιδιά - Με την Τάμτα μεγαλώναμε μαζί την κόρη της

Γρηγόρης Πετράκος - Με ελκύουν οι γυναίκες που έχουν ήδη παιδιά - Με την Τάμτα μεγαλώναμε μαζί την κόρη της


Γρηγόρης Πετράκος: «Με ελκύουν οι γυναίκες που έχουν ήδη παιδιά. Με την Τάμτα μεγαλώναμε μαζί την κόρη της»

Στην εκπομπή«Μαμά-δες»παραχώρησε συνέντευξη οΓρηγόρης Πετράκος. Ο τραγουδιστής που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τοFame Story, μίλησε για τη σχέση με τις κόρες του αλλά και για τον γιο της συντρόφου τουΘεοφανίας Παπαθωμά, από τον πρώτο της γάμο με τον

0000

Πασχάλη Τσαρούχα.

«Τα τελευταία χρόνια που η Θεοφανία έχει ξαναμπεί δυναμικά στη δουλειά είναι ευχής έργον το ότι εγώ είμαι μαζί τους σχεδόν όλη μέρα γιατί δεν θέλουμε να τα αφήνουμε πουθενά. Όταν δεν είμαι μαζί τους νιώθω ότι είμαι στο λάθος μέρος», είπε αρχικά ο γνωστόςτραγουδιστής.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΓΡΗΓΟΡΗ ΠΕΤΡΑΚΟΥΓΙΑ ΤΗ ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΠΑΠΑΘΩΜΑ

Αναφερόμενος στη Θεοφανία Παπαθωμά είπε: «Ήθελα δυναμική γυναίκα, να έχει όνειρα, φιλοδοξίες και δραστηριότητες. Μου αρέσει να νιώθω ότι η γυναίκα είναι πιο πάνω από εμένα. Ισότητα υπάρχει πάνω από όλα. Η Θεοφανία τα έχει όλα αυτά στον

υπερθετικό βαθμό, τα κορίτσια είναι επίσης έτσι. Αν η Θεοφανία είναι πριγκίπισσα των Αμαζόνων οι κόρες μου είναι οι βασίλισσες».

Μιλώντας για τον γιο τηςΘεοφανίας Παπαθωμάαπό τον πρώτο της γάμο με τον Πασχάλη Τσαρούχα εξομολογήθηκε ότι ήταν κάτι που ποτέ δεν τον άγχωσε και μεταξύ τους υπάρχει μια ιδιαίτερη σχέση: «Δεν αισθάνθηκα καθόλου άγχος με το παιδί της Θεοφανίας από τον πρώτο της γάμο, μου φάνηκε σαν μπόνους, έχω ένα έξτρα παιδί, μου άρεσαν πάντα οι γυναίκες που είχαν ήδη παιδιά. Είχα και μια μεγάλη σχέση πριν με τηνΤάμταπου είχε ήδη ένα παιδί 6-7 ετών και για έξι χρόνια μεγαλώναμε μαζί την κόρη της. Μου φαινόταν καταπληκτικό.

Όταν γνώρισα τον γιο της Θεοφανίας τον αγάπησα αμέσως, έπρεπε και εκείνος όμως να με

αγαπήσει. Δεν ξέρω αν με αγάπησε εύκολα αλλά το ελπίζω. Είναι14 χρονώνπλέον και τώρα κάνουμε άλλου είδους συζητήσεις».

Leave a Comment