Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Γυναίκα δέχθηκε άγρια επίθεση από πίτμπουλ - Κατασπαραξε τα χέρια μου και αχρηστεύτηκαν

Γυναίκα δέχθηκε άγρια επίθεση από πίτμπουλ - Κατασπαραξε τα χέρια μου και αχρηστεύτηκαν

Τον απόλυτο εφιάλτη βίωσαν μία γυνή και το σκυλί της στα Γλυκά Νερά, όταν δέχθηκαν άγρια επίθεση από πιτμπουλ στη μέση του δρόμου. Το περιστατικό σύμφωνα με το Μega έγινε δίπλα από παιδική χαρά ενώ η γυνή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς είχε υποστεί σοβαρά τραύματα στα χέρια.

Η γυνή περιγράφοντας καρέ - καρέ το περιστατικό ανέφερε πως«περπατούσαμε και ξαφνικά βλέπουμε ένα σκυλί πίτμπουλ χρώμα γκρι σκούρο χωρίς λουρί ελεύθερο, μας πλησίασε χωρίς να

0000

γαυγίσει και να γρυλίσει, επιτέθηκε πρώτα στο σκυλάκι δε μπορούσα να το αφήσω ανυπεράσπιστο και είχαμε μάχη».

Στη συνέχεια το πιτμπουλ άρχισε να δαγκώνει το μικρό σκυλί στο πόδι και ακολούθως επιτέθηκε με μανία στη γυνή τραυματίζοντάς τη και στα δύο χέρια. «Πονάνε πάρα πολύ. Τα χέρια μου αχρηστεύτηκαν και ευτυχώς που μένω με τα παιδιά μου. Δεν μπορούσα ούτε νερό να πιω, ούτε στην τουαλέτα να πάω, ούτε να ντυθώ. Δεν έχω κάνει μπάνιο ακόμα δε μπορώ», ανέφερε η γυνή. «Είδα ένα σκύλο μέσα στα αίματα, τη μάνα μου σε κατάσταση σοκ ημιλιπόθυμη με μια λίμνη αίματος κάτω από τα χέρια της», τόνισε από την πλευρά της η κόρη του θύματος. Η τραυματισμένη γυνή ούρλιαζε από τους πόνους καλώντας σε βοήθεια. Γείτονες βγήκαν έξω και ένας εξ αυτών έβγαλε την μπλούζα του και της έδεσε τα τραύματά της προκειμένου να της σταματήσει η αιμορραγία.


Λίγα λεπτά αργότερα έφτασε στο σημείο ο ιδιοκτήτης του πιτ μπουλ ο οποίο αφού του φώναξε να σταματήσει στη συνέχεια το πήρε και εξαφανίστηκαν.

«Την ώρα που ο ιδιοκτήτης του σκύλου τον έπαιρνε βίαια από πανω μας με πολύ δυνατή φωνή του είπε “τι κάνεις εκεί ρε πάλι;” Αυτό δείχνει ότι δε ήταν η πρώτη φοράδε μπορώ να πιστέψω πώς ένας άνθρωπος αφήνει ένα τέτοιο σκυλί μόνο του στους δρόμους», υπογράμμισε. Η γυνή έχει υποβάλλει μήνυση κατά αγνώστων.Leave a Comment