Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Γυναίκα που παντρεύτηκε φάντασμα πειρατή κατέθεσε επίσημη αίτηση διαζυγίου

Γυναίκα που παντρεύτηκε φάντασμα πειρατή κατέθεσε επίσημη αίτηση διαζυγίου

Viral έχει γίνει η ιστορία μιας 46χρονης γυναίκας από τη Βόρεια Ιρλανδία, η οποία αποφάσισε να παντρευτεί το φάντασμα ενός πειρατή.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η Amanda Teague φόρεσε το νυφικό της και συνοδευόμενη από τα πέντε της παιδιά αντάλλαξε όρκους αγάπης με το φάντασμα του πειρατή Τζακ

0000

ηλικίας 300 ετών πάνω σε ένα σκάφος.

To περίεργο love story μεταξύ της Αμάντα Τιγκ και του Αϊτινού πειρατή Τζακ ξεκίνησε πριν από αρκετά χρόνια, όταν η 46χρονη Αμάντα είδε τις κινηματογραφικές ταινίες «Οι Πειρατές της Καραϊβικής» με πρωταγωνιστή τον Τζόνι Ντεπ στον ρόλο του Τζακ Σπάροου κι επισημοποιήθηκε πριν από ένα περίπου χρόνο.

φάντασμα

Ο έγγαμος βίος, όμως, του ζευγαριού φαίνεται ότι

λήγει άδοξα, καθώς η Αμάντα εμφανίζεται αποφασισμένη να χωρίσει από τον σύντροφο-φάντασμα, καθώς όπως υποστηρίζει σε μήνυμά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν μπορούσε να του συγχωρέσει το γεγονός ότι η ψυχολογική πίεση που της ασκούσε, την οδήγησε στο νοσοκομείο.

φάντασμα

Σύμφωνα με ιρλανδικά μέσα ενημέρωσης, η Αμάντα υποστηρίζει ακόμα ότι εδώ και έξι μήνες έχει διακόψει κάθε επικοινωνία με τον «σύζυγό» της, ενώ θέλησε να

προειδοποιήσει άλλες γυναίκες με παρόμοια θέματα, πως η ενασχόληση με πνεύματα και φαντάσματα μπορεί να αποδειχθεί καταστροφική.

φάντασμα

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως η Τιγκ ξόδεψε περίπου 5.500 λίρες για να ολοκληρώσει την αλλαγή του ονόματός της μετά τον γάμο της με τον πειρατή Τζακ, ενώ επιφυλάχθηκε να μιλήσει αναλυτικά για τους λόγους που την οδήγησαν στο διαζύγιο σε μεταγενέστερο χρόνο, ενώ σε

παλαιότερη συνέντευξή της σχετικά με την σεξουαλική της ζωή ανέφερε ότι οι ερωτικές πράξεις μπορεί να απουσιάζουν, όμως η χημεία μεταξύ εκείνης και του Τζακ είναι πανταχού παρούσα.

φάντασμα

φάντασμα

Leave a Comment