Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Η εφιαλτική στιγμή που άγνωστος ρίχνει χάπι σε ποτό τουρίστριας στη Ζάκυνθο [εικόνα]

Η εφιαλτική στιγμή που άγνωστος ρίχνει χάπι σε ποτό τουρίστριας στη Ζάκυνθο [εικόνα]

Σε εφιάλτη εξελίχθηκε η έξοδος μιας Ιρλανδέζας τουρίστριας σε νυκτερινό κέντρο στη Ζάκυνθο, όταν δύο άγνωστοι άνδρες έριξαν χάπι στο ποτό της, ενώ βρισκόταν στην πίστα.

Το περιστατικό κατέγραψε με το κινητό της τηλέφωνο μια φίλη της 22χρονης Τζέμα Ρέινολντς από το Δουβλίνο, που ανήρτησε και τη σχετική φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Facebook, προειδοποιώντας τις νεαρές γυναίκες που πηγαίνουν σε μπαρ -όχι μόνο στη Ζάκυνθο, όπου έχουν καταγραφεί στο παρελθόν περιστατικά με ποτά «μπόμπες», αλλά και αλλού, όπως η ίδια σημειώνει- να αγρυπνούν μην τους συμβεί κάτι ανάλογο.

Η στιγμή που ο άγνωστος άνδρας ρίχνει ένα χάπι στο ποτό της Ιρλανδέζας τουρίστριας στη Ζάκυνθο.

Η στιγμή που ο άγνωστος άνδρας ρίχνει ένα χάπι στο ποτό της Ιρλανδέζας τουρίστριας στη Ζάκυνθο / Φωτογραφία: Facebook/Gemma Reynolds

Όπως είπε η 22χρονη Ιρλανδέζα είχε φθάσει με φίλες της στη Ζάκυνθο πριν από

τρεις ημέρες όταν συνέβη το περιστατικό: «Ήμουν στη Ζάκυνθο και περνούσα υπέροχα. Ήταν και δύο αλήτες που νόμισαν ότι θα ήταν αστείο να μου ρίξουν ένα χάπι στο ποτό μου. Δόξα τω Θεώ οι φίλες μου το πρόσεξαν πριν το πιο και φαίνεται ξεκάθαρα στη φωτογραφία. Ορισμένοι άνθρωποι μπορούν να γίνουν τόσο κακοί και να καταστρέψουν τις διακοπές κάποιου για ποιο λόγο; Είμαι ευτυχής που δεν ήπια γουλιά μετά απ’ αυτό».

Έκκληση της τουρίστριας σε γυναίκες να προσέχουν τα ποτά τους

Η Τζέμα Ρέινολοντς είπε στη βρετανική εφημερίδα The Sun ότι δεν είχε πιάσει κουβέντα με τους δράστες πριν το συμβάν και αρχικά δεν είχε καταλάβει τι είχαν κάνει. Το συνειδητοποίησε όταν η φίλη της άρχισε να φωνάζει «μην πιεις» και οι δράστες εξαφανίστηκαν.

Η Τζέμα Ρέινολντς με δύο ποτά στα χέρια.

Η Τζέμα Ρέινολντς είπε ότι και στο ποτό μιας φίλης της είχαν ρίξει άγνωστοι κάποια ουσία, με αποτέλεσμα να αρρωστήσει και να καταλήξει στο νοσοκομείο / Φωτογραφία: Facebook/Gemma Reynolds

Η κοπέλα πήγε το ποτό στη διεύθυνση του νάιτ κλαμπ και τους περιέγραψε τους δύο άνδρες, αλλά αυτοί είχαν προλάβει να το σκάσουν. Όπως είπε το ίδιο συνέβη και σε μια φίλη της την πρώτη μέρα των διακοπών τους στη Ζάκυνθο, όταν κάποιος έριξε κάτι στο ποτό της κι η νεαρή γυναίκα αρρώστησε και χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο, όπου συνέχισε να κάνει εμετό. «Δεν συμβαίνει μόνον στη Ζάκυνθο, αλλά και εδώ σε μας. Μπορεί να συμβεί σε μια νυκτερινή έξοδο στο κέντρο της πόλης ή οπουδήποτε αλλού», σημειώνει. «Είναι τόσο επικίνδυνο. Σας παρακαλώ να προσέχετε όταν βγαίνετε έξω τα βράδια. Δεν έχει σημασία αν κρατάτε στο χέρι σας το ποτό σας ή το έχετε αφήσει στο τραπέζι, γιατί εγώ κρατούσε το δικό μου στο χέρι. Φροντίστε μόνον να είναι καλυμμένο το ποτήρι όταν δεν πίνετε», προειδοποιεί.

Leave a Comment