Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Η εκδίκηση της φυλακής - Ισοβίτης σκότωσε 2 παιδεραστές στις φυλακές επειδή έβλεπαν παιδικά προγράμματα

Η εκδίκηση της φυλακής - Ισοβίτης σκότωσε 2 παιδεραστές στις φυλακές επειδή έβλεπαν παιδικά προγράμματα

Ο νόμος της φυλακής είναι κάτι το εθιμοτυπικό και ένας ισοβίτης φρόντισε να τηρηθεί αυτό το έθιμο σκοτώνοντας δύο παιδεραστές.

Κατάδικος σε σωφρονιστικό κατάστημα της Καλιφόρνιας ομολόγησε σε επιστολή του ότι ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου δύο παιδόφιλοιπου επίσης εξέτιαν ποινή

0000

φυλάκισης στο ίδιο κατάστημα. Λίγες ώρες νωρίτερα ο ισοβίτης είχε προειδοποιήσει τον σύμβουλο των φυλακών για πιθανό βίαιο ξέσπασμά του. Η προειδοποίηση δε ελήφθη υπόψιν.

Ο 41χρονος Τζόναθαν Γουάτσον ομολόγησε το έγκλημα σε επιστολή που απέστειλε στον ειδησεογραφικό όμιλο Bay Area News Group στη Βόρεια Καλιφόρνια.

Έγραψε ότι ξυλοκόπησε με ρόπαλο τους καταδικασθέντες παιδεραστές. Ο Ντέιβιντ Μπομπ, 48 ετών, πέθανε την ημέρα της επίθεσης, ενώ ο

62χρονος Γκρέιαμ Ντε Λούις-Κόντι υπέκυψε στα τραύματά του μετά από τρεις ηημέρες νοσηλείας. Και οι δύο είχαν καταδικασθεί για φικι φικιουαλική επίθεση σε βάρος 14χρονων.

Ο Γουάτσον εκτίει ποινή ισόβιας φυλάκισης για ανθρωποκτονία που διέπραξε το 2009. Υποστηρίζει ότι ένας από τους παιδεραστές που σκότωσε προκαλούσε τους τρόφιμους παρακολουθώντας όλη την ώρα παιδικά προγράμματα. «Εκείνο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Δεν μπορούσα να

ησυχάσω αν δε έκανα αυτό που μου πρόσταζε το ένστικτο μου», έγραψε στην επιστολή και συνέχισε. «Είμαι βαρυποινίτης και έχω καταδικασθεί σε ισόβια. Οπότε δε έχω κάτι παραπάνω να χάσω. Και πιστέψτε με αυτοί οι άνθρωποι σ.σ. οι παιδόφιλοι είναι οι χειρότεροι εφιάλτες του κάθε γονέα».

Leave a Comment