Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Η Ελένη Χατζίδου τολμά και μας δείχνει την κοιλιά της- 5 ημέρες μετά την γέννηση της κόρης της [εικόνα]

Η Ελένη Χατζίδου τολμά και μας δείχνει την κοιλιά της- 5 ημέρες μετά την γέννηση της κόρης της [εικόνα]

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ελένη Χατζίδου μετά την γέννηση της κόρης της με τον Ετεοκλή Παύλου και η νέα μανούλα μιλάει για τα πρώτα προβλήματα που αντιμετωπίζει με την έλευση του παιδιού της.

Η γνωστή τραγουδίστρια γέννησε πριν από 6 ημέρες ένα υγιέστατο κοριτσάκι, αν και λίγο πρόωρα και μάλιστα την ημέρα που είχε οργανώσει το baby shower. Και τώρα, το ζευγάρι έχει επιστρέψει στο σπίτι του και προσπαθεί να συνηθίσει την νέα του ζωή.

Οι πρώτες ημέρες με το νεογέννητο στο σπίτι για την Ελένη Χατζίδου

Η Ελένη Χατζίδου, που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και αναρτά συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, δεν δίστασε μάλιστα να μας δείξει και πώς είναι η κοιλιά της μόλις 5 ημέρες μετά την γέννα, έχοντας την εντύπωση πως εξαφανίζεται, όπως λέει, δια μαγείας.

Έτσι, η τραγουδίστρια ανάρτησε μια selfie της από το μπάνιο του σπιτιού της, όπου ποζάρει με τις πιτζάμες της και σηκωμένη την μπλούζα, δείχνοντάς μας την κοιλιά της, ενώ αποκάλυψε πως δυσκολεύεται λίγο με τον θηλασμό αλλά όταν τα καταφέρνει, νιώθει υπέροχα.

Η selfie της Ελένης Χατζίδου με την φουσκωμένη, ακόμη, κοιλιά της

Η selfie της Ελένης Χατζίδου με την φουσκωμένη, ακόμη, κοιλιά της

Συγκεκριμένα, η Ελένη Χατζίδου έγραψε: «Κάπως έτσι είναι οι λεχώνες 5 ημερών! Η αλήθεια είναι πως πίστευα ότι η κοιλιά εξαφανίζεται δια μαγείας Χαχα?￰ Είμαι πολύ πολύ χαρούμενη,δεν έχω καταλάβει κούραση καθόλου ειλικρινά(γι αυτό με βλέπετε κ τόσο ενεργή στα social),ο θηλασμός είναι ένα απ τα πιο δύσκολα κομμάτια αλλά συνηθίζεται κ όταν τα καταφέρνω νιώθω υπέροχα. Στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς στις απανταχού λεχώνες».

Leave a Comment