Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Η Emirates πληρώνει την κηδεία σου αν είσαι επιβάτης και πεθάνεις από κoρoνoϊo

Η Emirates πληρώνει την κηδεία σου αν είσαι επιβάτης και πεθάνεις από κoρoνoϊo

ΗEmirates πληρώνει την κηδεία εάν επιβάτης της πεθάνει από κορωνοϊό. Αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων δημοσίευμα στο Forbes.

Όπως και άλλες μεγάλες αεροπορικές εταιρείες, ηEmiratesέχει καταγράψει τεράστιες οικονομικές ζημιές λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Το lockdown και οι περιορισμοί που

0000

επιβλήθηκαν στις πτήσεις, είχαν σαν αποτέλεσμα την κάθετη απώλεια εσόδων, ανατρέποντας τους ισολογισμούς και τον προγραμματισμό ετών. Οι αεροπορικές εταιρείες κάνουν ό,τι μπορούν για να ενισχύσουν το αίσθημα ασφάλειας στους ταξιδιώτες, οι οποίοι έχουν πλέον στο πίσω μέρος του μυαλού τους πως κινδυνεύουν από κορωνοϊό αν επιλέξουν αεροπλάνο. Προς αυτήν την κατεύθυνση, αφήνουν κενή τη μεσαία θέση, αυξάνουν τα διαγνωστικά τεστ στα αεροδρόμια πριν και μετά την πτήση και καθιστούν υποχρεωτική τη χρήση μάσκας στο εσωτερικό του αεροπλάνου.

Επιπλέον, οι μεγάλες αεροπορικές εταιρείες, όπως η Emirates, σκοπεύουν να

προσφέρουν επιπλέον κίνητρα στους επιβάτες τους προκειμένου να επιλέξουν μια από τις πτήσεις τους ώστε να ταξιδέψουν στον προορισμό τους. Ανάμεσα σε αυτά που προσφέρει η Emirates είναι το «επίδομα» καραντίνας και τα έξοδα κηδείας σε όποιον επιβάτη της νοσήσει από κορωνοϊό.

Emirates - Κορωνοϊός: Έως 1.500 ευρώ δίνει για έξοδα κηδείας η εταιρεία, εφόσον κάποιος επιβάτης της πεθάνει από Covid-19 Emirates – Κορωνοϊός: Έως 1.500 ευρώ δίνει για έξοδα κηδείας η εταιρεία, εφόσον κάποιος επιβάτης της πεθάνει από Covid-19 © Pixabay

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το Forbes, η Emirates πληρώνει τα

έξοδα κηδείας αν κάποιος επιβάτης της προσβληθεί από κορωνοϊό κατά τη διάρκεια της πτήσης και στη συνέχεια πεθάνει.

Emirates: Και επίδομα καραντίνας στη δωρεάν ασφάλεια του εισιτηρίου

Επιπρόσθετα, στην ασφάλεια του εισιτηρίου περιλαμβάνονται τα έξοδα νοσηλείας (έως 150.000 ευρώ).

Η Emirates, με έδρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, πληρώνει 100 ευρώ/ημέρα για

έξοδα καραντίνας (π.χπαραμονή σε δωμάτιο ξενοδοχείου) για χρονικό διάστημα έως δύο εβδομάδων τόσο για τον ασθενή με Covid-19 όσο και για έναν συνοδό.

«Και αν το μοιραίο συμβεί, η Emirates πληρώνει 1.500 ευρώ για την κηδεία του επιβάτη της, που πέθανε από κορωνοϊό» αναφέρει το δημοσίευμα του Forbes.

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα: Περισσότερα από 62.000 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊούΗνωμένα Αραβικά Εμιράτα: Περισσότερα από 62.000 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού © athensvoice.gr/koronoios

Η ασφαλιστική κάλυψη για τον κορωνοϊό που προσφέρει η Emirates στους επιβάτες της, είναι δωρεάν και ενεργοποιείται αυτόματα με την έκδοση του εισιτηρίου. Έχει διάρκεια μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου 2020.

Leave a Comment