Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Η επική απάντηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή σε κακιασμένο σχόλιο follower της -Δεν μάσησε [εικόνες]

Η επική απάντηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή σε κακιασμένο σχόλιο follower της -Δεν μάσησε [εικόνες]

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αγαπά τα social media και είναι ιδιαίτερα ενεργή, αφού πολύ συχνά ανεβάζει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της.

Όπως είναι φυσικό, όλες οι αναρτήσεις της παίρνουν χιλιάδες likes και σχολιάζονται από τους διαδικτυακούς της φίλους. Εκτός όμως από τα θετικά, υπάρχουν κάποιες φορές και αρνητικά σχόλια.

Την προηγούμενη Κυριακή, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέβασε μια φωτογραφία με τη μητέρα της από το εκλογικό τμήμα όπου είχαν πάει να ψηφίσουν, γράφοντας: «Όταν ασκούμε το εκλογικό μας δικαίωμα είμαστε ενεργοί πολίτες... και όχι επαναστάτες του καναπέ! Για εμένα μεταξύ άλλων οι εκλογές αποτελούν και μια καλή αφορμή για να επισκεφθώ την γειτονιά που μεγάλωσα!».

Απ’ότι φάνηκε όμως, αυτό δεν άρεσε ιδιαίτερα σε ορισμένους, οι οποίοι της έγραψαν κάτω από τη φωτογραφία, ειρωνικά σχόλια. Ενα από αυτά έλεγε χαρακτηριστικά: «Είπε η φιλόσοφος. Βολεμένη». Η γνωστή παρουσιάστρια όμως δεν το άφησε να πέσει κάτω και απάντησε με χιούμορ.

Συγκεκριμένα είπε: «Μίλησε η ευγενής με την κακία στο στόμα! Πρόσεχε μη δαγκώσεις τη γλώσσα σου και δηλητηριαστείς».

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Σταματίνα Τσιμτσιλή απαντά σε αρνητική κριτική που της έχουν κάνει στο Instagram, καθώς πριν από λίγο καιρό σχολίασε όσους την «έκραξαν» για τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Leave a Comment