Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Η γκριμάτσα της Μέγκι Ντρίο όταν είδε την Εύη Ιωαννίδου: «Κατέβα από το καλάμι σου» [βίντεο]

Η γκριμάτσα της Μέγκι Ντρίο όταν είδε την Εύη Ιωαννίδου: «Κατέβα από το καλάμι σου» [βίντεο]

Ενα απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε μπροστά της κάμερας της εκπομπής «Μεσημέρι YES» με πρωταγωνίστρια τη Μέγκι Ντρίο.

Την ώρα που η Μέγκι Ντρίο έδινε συνέντευξη στην εκπομπή, σχολιάζοντας τον τελικό του GNTM 2, πέρασε από μπροστά της η Εύη Ιωαννίδου. Τότε, έκανε μια γκριμάτσα και στη συνέχεια σηκώθηκε και της γύρισε την πλάτη.

Μετά ξέσπασε κατά της Εύης Ιωαννίδου με τις δηλώσεις. «Κάνατε πέσιμο στο διεθνές μοντέλο; Πηγαίνετε να την πιάσετε, είναι διεθνές μοντέλο αυτή τη στιγμή, πάει στο επίπεδο της Ναόμι Κάμπελ και πρέπει να την ρωτήσετε για τη διεθνή καριέρα που έχει κάνει. Την ειρωνεύομαι γιατί αυτό το ύφος πια, μου είπαν και τα κορίτσια που ήταν μαζί της τώρα, ότι μπήκε στα καμαρίνια, δεν χαιρέτησε καμία, της κοιτούσε όλες με

0000

αυτό το φρύδι το σηκωμένο. Κατέβα από το καλάμι σου Εύη μου. Σε παρακαλώ, κατέβα από το καλάμι σου και πες και στον κόσμο τις κακίες που κάνεις πισώπλατα στις φίλες σου», είπε η Μέγκι Ντρίο για την Εύη Ιωαννίδου.

Βίντεο από τις δηλώσεις της Μέγκι Ντρίο

Μπορεί Μέγκι Ντρίο και Εύη Ιωαννίδου να έκαναν παρέα μέσα στο σπίτι του GNTM 2, ωστόσο, φαίνεται πως η φιλική τους σχέση έληξε μετά το ριάλιτι. Μάλιστα, η Μέγκι Ντρίο σοκαρίστηκε όταν είδε στον «αέρα» της εκπομπής «Ευτυχείτε» την Εύη Ιωαννίδου με πρώην σύντροφό της.

Leave a Comment