Ψυχαγωγία Ενημέρωση

H Ιζαμπέλλα Κογεβίνα 10 χρόνια μετά το «Φίλα το βάτραχό σου» -Η πρόσφατη εμφάνιση της ηθοποιού

H Ιζαμπέλλα Κογεβίνα 10 χρόνια μετά το «Φίλα το βάτραχό σου» -Η πρόσφατη εμφάνιση της ηθοποιού

Αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες τουΠάνου Κοκκινόπουλουσυγκεντρώθηκαν για να γιορτάσουν τα γενέθλια του διακεκριμένου Έλληνα σκηνοθέτη.

1

Ανάμεσα σε αυτούς, η πανέμορφη και ταλαντούχαΙζαμπέλλα Κογεβίνα, η οποία τα τελευταία χρόνια κάνει επιλεκτικές εμφανίσεις στην ελληνική τηλεόραση. Η Ιζαμπέλλα Κογεβίνα πόζαρε με χαμόγελo στον φωτογραφικό φακόκαι απόλαυσε την υπέροχη βραδιά, παρέα με τους υπόλοιπους καλεσμένους, μεταξύ των οποίων η Θέμις Μπαζάκα, ο Δημήτρης Αλεξανδρής, ο Νεκτάριος Σκαμνάκης και η Κατερίνα Μάντζιου.

Φορώντας ένα casual chic look και με διακριτικούς κυματισμούς στα μαλλιά, τα οποία έπεφταν χαλαρά στους ώμους της, η Ιζαμπέλλα Κογεβίνα φαίνεται ναδιατηρεί αψεγάδιαστη τη φρεσκάδα και την ομορφιά της, χαρακτηριστικά που την έκαναν να ξεχωρίζει όταν τη γνωρίσαμε μέσα από τις τηλεοπτικές δουλειές της. Μάλιστα, η Ιζαμπέλλα Κογιεβίνα είναι πλέον μητέρα τριών παιδιών.

2

Ιζαμπέλλα Κογεβίνα,, Θέμις Μπαζάκα/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Μεταξύ άλλων, σίγουρα τη θυμάστε και στη σειρά«Ήρθε κι έδεσε»στο πλευρό του Γιάννη Μπέζου -σε έναν από τους πρώτους πρωταγωνιστικούς ρόλους της καριέρα της – και στο«Φίλα τον βάτραχό σου»στον ρόλο της Νάντιας, μαζί με τους Θοδωρή Αθερίδη, Σμαράγδα Καρύδη και Γιάννη Ζουγανέλη.

0000

Ιζαμπέλλα Κογεβίνα, Πάνος Κοκκινόπουλος, Θέμις Μπαζάκα, Δημήτρης Αλεξανδρής, Νεκτάριος Σκαμνάκης, Κατερίνα ΜάντζιουΗ Ιζαμπέλλα Κογεβίνα με τη Θέμιδα Μπαζάκα


Ιζαμπέλλα Κογεβίνα, Πάνος Κοκκινόπουλος, Θέμις Μπαζάκα, Δημήτρης Αλεξανδρής, Νεκτάριος Σκαμνάκης, Κατερίνα Μάντζιου/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Φυσικά, η Ιζαμπέλλα Κογεβίνα έχει εμφανιστεί και σε πολλά επεισόδια της«10ης Εντολής»του Πάνου Κοκκινόπουλου, αλλά και σε μερικά επεισόδια της σειράς «Μαύρα Μεσάνυχτα» του ίδιου σκηνοθέτη. Τελευταία την είδαμε στο «Τατουάζ» και στο «Ου Φονεύσεις».

Leave a Comment