Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Η Καίτη Γκρέυ ζητάει να δει τον γιο της - Κανεις δεν της εχει πει οτι εφυγε εκει ψηλά

Η Καίτη Γκρέυ ζητάει να δει τον γιο της - Κανεις δεν της εχει πει οτι εφυγε εκει ψηλά

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Αγγελική Ηλιάδηκαθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της και γιος της Καίτης Γκρέυ.

Αν και η σχέση της ερμηνεύτριας με τον γιο της, Βασίλη έχει περάσει από σαράντα κύματα τα τελευταία χρόνια προσπαθούσαν να αναπληρώσουν το κενό που είχαν στις μεταξύ τους σχέσεις. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο Βασίλης Ηλιάδης παρά τα

0000

προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε επισκεπτόταν συνεχώς το σπίτι της μάνας του μαζί με τη σύζυγό του Έφη, προκειμένου να της δίνει δύναμη λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει εδώ και μερικούς μήνες.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα η Αγγελική Ηλιάδη έχει κρατήσει μυστικό το τραγικό συμβάν από τη γιαγιά της καθώς αν μάθαινε για την απώλεια του γιου της θα

κλονιζόταν η υγεία της. Η αδυναμία της Καίτης Γκρέυ στον γιο της Βασίλη είναι γνωστή σε όλο το καλλιτεχνικό στερέωμα

Ο Βασίλης Ηλιάδης είχε νοσήσει από κορωνοϊό

O Βασίλης Ηλιάδης έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό και έφυγε από τη ζωή. Αρχικά ο Βασίλης Ηλιάδης εισήλθε στο νοσοκομείο, έχοντας νοσήσει από κορωνοϊό. Όταν πήρε εξιτήριο, τα συμπτώματα επιδεινώθηκαν, με αποτέλεσμα μέσα σε λίγες ηημέρες να κάνει δεύτερη εισαγωγή. Δυστυχώς, η

κατάσταση της υγείας του χειροτέρεψε και άφησε την τελευταία του πνοή στο Τζάνειο Νοσοκομείο. Από την οικογένειά του, υποστηρίζουν ότι «έφυγε» λόγω λοίμωξης στο νοσοκομείο και όχι λόγω κορωνοϊού.

Η κηδεία του Βασίλη Ηλιάδη θα πραγματοποιηθεί σήμερα με τους συγγενείς και τους φίλους του να του λένε το τελευταίο αντίο, συνοδεύοντάς τον στο τελευταίο του σπίτι.

Σημειώνεται ότι η Αγγελική Ηλιάδη τις τελευταίες ηημέρες δε βρισκόταν στο σπίτι της, αλλά στα γυρίσματα της «Φάρμας», η οποία κάνει πρεμιέρα το ερχόμενο Σάββατο. Τώρα κανείς δε ξέρει αν η τραγουδίστρια θα συμμετάσχει στο ριάλιτι του ΑNT1.

Leave a Comment