Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Η κακοποίηση φοιτήτριας στη Δάφνη από τον άρρωστο 53χρονο που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα

Η κακοποίηση φοιτήτριας στη Δάφνη από τον άρρωστο 53χρονο που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα

Η κακοποίηση φοιτήτριας στη Δάφνη, η οποία σόκαρε το πανελλήνιο, το 2017, ήρθε στις μνήμες με αφορμή την είδηση του βιασμού της οικιακής βοηθού στα Πετράλωνα.

Ειδικότερα, το 2017, μια 23χρονη οικιακής βοηθός κακοποιήθηκε βάναυσα από έναν 53χρονο, ο οποίος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα αναπηρίας.

Οι αστυνομικοί μπήκαν σε ένα

0000

σκοτεινό διαμέρισμα και αντικρίζουν εικόνες που έχουμε δει μόνο σε ταινίες που έχουν βγει από τη φαντασία των πιο αρρωστημένων μυαλών.

Μια νεαρή κοπέλα βρίσκεται δεμένη, ημίγυμνη, με σημάδια ξυλοδαρμού σε όλο το κορμί της, γεμάτη αίματα και εγκαύματα στην κοιλιά.

Η φοιτήτρια είδε την

αγγελία του 53χρονου, με αναπηρία και μερική τύφλωση, ο οποίος ζητούσε βοήθεια στο σπίτι και για να βγάλει κάποια έξτρα χρήματα, πήγε στο διαμέρισμα για να περάσει από συνέντευξη.

Η κακοποίηση φοιτήτριας προκάλεσε φρίκη, οργή και σοκ στο πανελλήνιο

Πήρε τη δουλειά και μέχρι να εξαφανιστούν τα ίχνη της, είχε πάει ήδη στο σπίτι του 53χρονου τέσσερις φορές.

Τη μοιραία νύχτα, ο 53χρονος της έκλεισε το στόμα με ένα πανί με αιθέρα, με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει και στη συνέχεια να βρεθεί δεμένη με

ιμάντες σε ένα κρεβάτι, όπου βιάστηκε κατ’ εξακολούθηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο θύτης φορούσε γυαλιά με κάμερα για να καταγράφει τον βιασμό.

Το μαρτύριο της οικιακής βοηθού έλαβε τέλος όταν οι γονείς της ενημέρωσαν την αστυνομία ότι η κόρη τους δε έχει επικοινωνήσει για αρκετές ώρες, κάτι ασυνήθιστο για εκείνη.

Στην έφοδο που έκανε η αστυνομία, αποκαλύφθηκε η φρίκη και ο 53χρονος οδηγήθηκε στη φυλακή, ενώ ισχυριζόταν πως όλα έγιναν με συναίνεση, χωρίς να πείσει κάποιον και καταδικάστηκε σε κάθειρξη 42 ετών.

Leave a Comment