Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Η κούκλα αγρότισσα του Big Brother που κατεβαίνει με τα τρακτέρ στους δρόμους

Η κούκλα αγρότισσα του Big Brother που κατεβαίνει με τα τρακτέρ στους δρόμους

ΗΡάνια Καραγιάννηδηλώνει αγρότισσα και είναι ανάμεσα στους 17 παίκτες που μπαίνουν στο σπίτι του Big Brother!

Είναι 28 ετών, κατάγεται από τη Βέροια και είναι

0000

αγρότισσα. Ζει με την οικογένειά της στο Κεφαλοχώρι, ένα χωριό 500 κατοίκων, όπου καλλιεργούν ροδάκινα και ακτινίδια. Η εκρηκτική αγρότισσα κατεβαίνει συχνά στις διαδηλώσεις των αγροτών με το τρακτέρ της όπως και δηλώνει με περηφάνια για να υπερασπιστεί τα δικαιώματά τους.

Η ίδια μίλησε για τις

δύσκολες συνθήκες της δουλειάς, καθώς η εργασία είναι σκληρή και δεν καταλαβαίνει από κρύο ή ζέστη. Μάλιστα, όπως είπε, έκανε αυτόφωρο στο παρελθόν, επειδή διεκδίκησε τα δικαιώματά της σε μία από αυτές τις διαδηλώσεις.

Πιστεύει πολύ στον Θεό και στο χέρι της έχει τατουάζ με τη φράση «Αν δεν γεννιόμουν Ελληνίδα, να μην γεννιόμουν ποτέ». Όπως λέει η ίδια, είναι μια γυναίκα

δυναμική, έξω καρδιά και ο άνδρας των ονείρων τις θέλει να μοιάζει με τον πατέρα της.

Η πανέμορφη Ράνια κατεβαίνει συχνά στις διαδηλώσεις των αγροτών με το τρακτέρ της για να υπερασπιστεί τα δικαιώματά τους ενώ τον Ιανουάριο του 2020 είχε συμμετάσχει και στο παιχνίδι του ΣΚΑΙ «Guess my Age» με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα.

17 διαφορετικές προσωπικότητες καλούνται να συνυπάρξουν μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού, το οποίο παρακολουθείται από κάμερες 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.

Η μεγάλη ημέρα έφτασε! ΟBig Brotherείναι εδώ! Χωρίς internet, χωρίς τηλέφωνο και μακρυά από τις οικογένειές τους οι παίκτες αναμένεται να ζήσουν την πιο ξεχωριστή εμπειρία της ζωής τους.

Leave a Comment