Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με το μπικίνι της, ζωγραφίζει καρδιές στην άμμο [εικόνα]

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με το μπικίνι της, ζωγραφίζει καρδιές στην άμμο [εικόνα]

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απολαμβάνει τις διακοπές της στο νησί της Πάτμου και απαντά στα κακεντρεχή σχόλια για το σώμα της, με μια φωτογραφία.

Η παρουσιάστρια του My Style Rocks μπορεί να μην βρίσκεται στη λίστα με τα επόμενα σχέδια των τηλεοπτικών σταθμών, αυτό όμως δεν την πτοεί διόλου. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε στην Πάτμο, όπου απόλαυσε τις ομορφιές του νησιού και φυσικά τη θάλασσα.

Ξαπλωμένη στην παραλία της Ψιλής Αμμου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και έχοντας ζωγραφίσει μια καρδιά στην άμμο, η παρουσιάστρια εκθειάζει τις ομορφιές της Ελλάδας. «Αυτά από εμένα» λέει κλείνοντας.

Οι αρετουσάριστες φωτογραφίες της Σπυροπούλου στη Μύκονο

Πριν από δύο εβδομάδες ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε παραλία της Μυκόνου να απολαμβάνει τη θάλασσα. Η παρουσιάστρια τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα με τις χυμώδεις καμπύλες της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απολαμβάνει παρατεταμένες διακοπές, αφού και στα τέλη του Ιούνη ανάρτησε φωτογραφίες της από το Σούνιο, όπου απολάμβανε τον ήλιο, τη θάλασσα κι ένα βιβλίο του Γιάννη Ρίτσου.

Leave a Comment