Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πόσταρε τι ψήφισε [εικόνα]

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πόσταρε τι ψήφισε [εικόνα]

Ημέρα εκλογών χθες και οι ετεροδημότες ταξίδεψαν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στις περιφερειακές, δημοτικές και ευρωεκλογές. Κάποιοι πήραν τα βουνά και κάποιοι την θάλασσα. Μεταξύ αυτών και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που ταξίδεψε μέχρι την Ρόδο για να ψηφίσει την μητέρα της.

Τον περασμένο Μάρτιο, η μητέρα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, Πόπη Κατσαρά – Σπυροπούλου, είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητά της με τον συνδυασμό του Αντώνη Καμπουράκη στη Ρόδο και όπως ήταν λογικό η γνωστή παρουσιάστρια θα πήγαινε στο νησί της για να την στηρίξει.

Στη Ρόδο για την ψήφο

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που είναι λάτρης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, φροντίζει να ενημερώνει τακτικά τους διαδικτυακούς της φίλους για τις κινήσεις της. Και όπως ήταν λογικό, δεν θα παρέλειπε να «διαφημίσει» ακόμη μία φορά την υποψηφιότητα της μητέρας της, αναρτώντας φωτογραφίες που την δείχνουν από την ψηφοφορία της σε εκλογικό τμήμα της Ρόδου με την λεζάντα «Go Mommy».

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ψήφισε στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Ρόδο

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ψήφισε στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Ρόδο

Σε ένα άλλο Instastory, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δείχνει την ώρα που βάζει σταυρό δίπλα στο όνομα της μητέρας της με την λεζάντα να γράφει: «Καλή επιτυχία μαμάκα» και τρία τετράφυλλα τριφύλλια emoji.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ψηφίζει την μητέρα της

Η παρουσιάστρια μας έδειξε ότι ψήφισε την μητέρα της/Φωτογραφία: Instagram

Μετά την ψήφο παραλία

Μετά την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με σύμμαχο τον καιρό που ήταν καλοκαιρινός χθες, φρόντισε να κάνει κι ένα μπάνιο στα καταγάλανα νερά στην παραλία του Αγίου Παύλου στη Ρόδο και φυσικά δεν παρέλειψε να ανεβάσει φωτογραφίες γράφοντας «Περνώντας τις καλύτερες ημέρες της ζωής μου».

Μετά την ψήφο, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου χαλάρωσε στην παραλία

Μετά την ψήφο, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου χαλάρωσε στην παραλία

Leave a Comment