Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Η στιγμή της ανταλλαγής της μικρής Λυδίας - Ξέσπασαν σε λυγμούς οι γιαγιάδες όταν συναντήθηκαν

Η στιγμή της ανταλλαγής της μικρής Λυδίας - Ξέσπασαν σε λυγμούς οι γιαγιάδες όταν συναντήθηκαν

Ξέσπασαν σε λυγμούς οι γιαγιάδες της μικρής Λυδίας όταν συναντήθηκαν

Στην αγκαλιά της Σούζαν Ντε λα Κουέστα βρίσκεται η μικρή Λυδία, η 11 μηνών κόρη της

0000

Καρολάιν Κράουτς και του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Η μητέρα του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου παρέδωσε το μωρό στη μάνα της δολοφονημένης Καρολάιν, αφού η εισαγγελία αποφάσισε ότι η προσωρινή επιμέλεια θα δοθεί στη Σούζαν.

Όπως δήλωσε αποκλειστικά στοDEBATERο Βασίλης Γαλάνης, συνεργάτης του

δικηγόρου Θανάση Χαρμάνη που έχει αναλάβει την οικογένεια της Καρολάιν, η διαδικασία έγινε σε πολύ θετικό κλίμα.

Όπως είπε, όταν συναντήθηκαν οι δυο γιαγιάδες, έκλαιγαν και οι δυο από συγκίνηση. Η μητέρα του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου έδωσε τη μικρή Λυδία στη Σούζαν, που την πήρε και την κράτησε αρκετή ώρα. Της εξήγησε κάποια πρακτικά και ιατρικά θέματα για το παιδί. Η μητέρα του πιλότου ζήτησε μάλιστα να έρθει μαζί της, αλλά η Σούζαν ήθελε να

μείνει μόνη της με το παιδί.

Η μικρή Λυδία ήταν ήρεμη. Έκλαψε μόνο για 5 λεπτά και μετά αποκοιμήθηκε στην αγκαλιά της γιαγιάς της, είπε ο κύριος Γαλάνης.

Η τελική απόφαση για την επιμέλεια της Λυδίας αναμένεται να δοθεί τον Σεπτέμβριο, όπου και θα κριθεί οριστικά για το ποιος θα αναλάβει το μεγάλωμα του παιδιού που πριν καλά καλά περπατήσει, η ζωή της έδειξε το πιο σκληρό της πρόσωπο.

Καταπέλτης η εισαγγελία για τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο

Η εισαγγελία ανηλίκων ήταν καταπέλτης κατά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, του πατέρα της και δολοφόνου της μητέρας της στα Γλυκά Νερά. Αποφάνθηκε ότι για διασφάλιση της ομαλής συναισθηματικής, ψυχικής και ηθικής διάπλασης του παιδιού,το καλύτερο περιβάλλον αυτή τη στιγμή είναι αυτό της Αλοννήσου, για πολλούς λόγους.Επίσης, αφαιρέθηκε η γονική μέριμνα από τον 33χρονο πιλότο.

Παρότι οι εκθέσεις των κοινωνικών λειτουργών και για τις δυο οικογένειες ήταν θετικές, η εισαγγελία έκρινε ότι η διαβίωση σε ένα πιο υγιές, πιο ήρεμο περιβάλλον σαν αυτό της Αλοννήσου, αυτή τη στιγμή είναι ο, τι καλύτερο για το παιδί.

Το καλύτερο για τη μικρή Λυδία είναι αφενός να βρίσκεται μακριά από την Αθήνα, όπου θα διεξαχθεί η δίκη του πατέρα της και αφετέρου από τον ίδιο, όχι μόνο γιατί βρίσκεται στη φυλακή και δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα στην κόρη του, αλλά και λόγω της φύσης του χαρακτήρα του.

Leave a Comment