Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Η σύζυγός μου έφυγε από τη ζωή και θέλω να διώξω την κόρη της από το σπίτι - Θελω να κανω την ζωη μου

Η σύζυγός μου έφυγε από τη ζωή και θέλω να διώξω την κόρη της από το σπίτι - Θελω να κανω την ζωη μου

Αληθινή ιστορία: Πρόκειται για την ιστορία ενός άνδρα. Έπειτα από δέκα χρόνια κοινής συμβίωσης, με τη γυναίκα του, η σύζυγός του πέθανε. Αυτό, διότι ήταν άρρωστη. Οι ιατροί δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα για να τη σώσουν. Η γυναίκα τελικά «έφυγε» από τη ζωή, αφήνοντας πίσω μία κόρη 19 χρονών.

0000

Η κοπέλα σπουδάζει στο πανεπιστήμιο αλλά λόγω κορονοϊού κάνει όλα τα μαθήματα από το σπίτι οπότε υποχρεωτικά μένει στο «σπίτι που είναι σπίτι του» όπως έγραψε, σπίτι το οποίο «ήταν δικό του πριν παντρευτεί και η γυναίκα φέρει και την κόρη της μαζί». Όπως επίσης είπε, θέλει να σταθεί και να βοηθήσει με κάθε τρόπο την κόρη της γυναίκας του, αλλά δεν τη θέλει στο σπίτι. Ήταν σαφής: δεν την μεγάλωσε, δεν την υιοθέτησε και η γυναίκα του δεν του ζήτησε ποτέ να γίνει πατέρας της. Πάντως, η συγκεκριμένη ιστορία δημοσιοποιήθηκε αρχικά στη σελίδα «singleparent». Αναλυτικότερα:

Αληθινή ιστορία: Πώς ξεκινά

«Η κοπέλα στην αρχή ζούσε μαζί μας, μετά έφυγε να πάει να μείνει με τον πατέρα της και πριν από περίπου δύο χρόνια όταν ήταν 17 χρονών ήρθε να μείνει σπίτι μας ξανά γιατί η μητέρα της ήταν άρρωστη και χρειαζόταν φροντίδα. Δεν νιώθω πατέρας της, δεν υπήρξα ποτέ πατρική φιγούρα για εκείνη ούτε είχα πατρικό ρόλο στη ζωή της. Εξάλλου ο γάμος με τη μητέρα της δεν ήταν κανονικός γάμος. Ήμασταν χρόνια φίλοι και την παντρεύτηκα πιο πολύ για να έχει ασφάλεια και μία σύνταξη αν εγώ έφευγα από τη ζωή».

Όπως και να έχει η γυναίκα πέθανε και ο άντρας αυτός κρίνει τη διαμονή της

κόρης της στο σπίτι του εξαιρετικά «άβολη και αμήχανη».

Αληθινή ιστορία: Η συνέχεια

«Μετά το θάνατο της γυναίκας μου έκανα μία σχέση. Στα πρώτα μας ραντεβού ένα βράδυ της είπα να έρθει από το σπίτι μου. Συνειδητοποίησε ότι μαζί με εμένα έμενε και κάποια άλλη από τα πράγματα που είδε γύρω πεταμένα. Της εξήγησα ότι μένω μαζί με την

κόρη της γυναίκας μου που έφυγε από τη ζωή και όπως καταλαβαίνετε το βράδυ εκείνο δεν έγινε τίποτα μεταξύ μας γιατί δεν μπορούσε να «λειτουργήσει» όπως είπε με την κοπέλα να είναι στο διπλανό δωμάτιο. Θέλω να προχωρήσω στη ζωή μου, αλλά η παρουσία της στο σπίτι δεν με αφήνει».

Και τώρα θέλει να της δώσει τα παπούτσια στο χέρι και να τη διώξει από το σπίτι. Της έδωσε διορία μέχρι το Μάιο να βρει άλλο σπίτι να μετακομίσει. Οι πέντε αυτοί μήνες είναι λογικό διάστημα για εκείνον, αλλά η κοπέλα δεν συμφωνεί.

Το τέλος της αληθινής ιστορίας:

Η αληθινή ιστορία δεν σταματά εδώ «Με κοίταξε θυμωμένη και μου είπε ότι την εγκαταλείπω για να κάνω τη ζωή μου κάτι που δεν ισχύει. Δεν θέλω να κάνω τη ζωή μου με την αρνητική έννοια. Το θέμα μου δεν είναι να διασκεδάσω. Θέλω να προχωρήσω στη ζωή μου και να κάνω το επόμενο βήμα με μία γυναίκα που θα αγαπήσω αλλά δεν μπορώ να το κάνω με μία 19χρονη μέσα στο σπίτι μου. Εξακολουθεί να είναι θυμωμένη μαζί μου κάτι που κάνει τη συμβίωσή μας άβολη».

* Πηγή: singleparent

Leave a Comment