Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί αποκάλυψε την ηλικία της με επικές ατάκες -Και με ακόμη θεϊκότερες για το τι πλαστικές θα κάνει

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί αποκάλυψε την ηλικία της με επικές ατάκες -Και με ακόμη θεϊκότερες για το τι πλαστικές θα κάνει

Την Ζενεβιέβ Μαζαρί την γνωρίσαμε μέσα από το GNTM και την... λατρέψαμε! Βιτριολικό χιούμορ, απίστευτες ατάκες, δεν άργησε να γίνει η περσόνα που έψαχνε τα τελευταία χρόνια η TV.

Και όπως φαίνεται όλο αυτό που βλέπουμε στο GNTM 2, το οποίο τρελαίνει το τηλεοπτικό κοινό το οποίο την αποθεώνει με κάθε ευκαιρία στο Twitter, δεν είναι ρόλος. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι απλά έτσι. Και το απέδειξε και σε τελευταία της συνέντευξη, όπου αποκάλυψε την ηλικία της και μίλησε για το πώς θέλει να είναι στα γεράματα, με ατάκες, φυσικά, θεϊκές.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί αποκάλυψε την ηλικία της -Ετσι απλά

«Εγώ έχω γεννηθεί το 1975. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Είχαμε μόνο το Μινιόν τότε και, αν δεν είχες χρήματα να αγοράσεις τις μάρκες του Μινιόν, είχες τη μαμά σου, καλή ώρα τη δικιά μου, που ενώ ήταν ζαχαροπλάστισσα η γυναίκα, έραβε και ένα ρούχο στη μηχανή για να έχουμε να φοράμε. Έτσι μπήκε στη ζωή μου το μικρόβιο, γιατί δεν μπορούσα να φοράω τα ρούχα που φορούσαν οι άλλοι και τα έφτιαχνα μαζί με τη μαμά μου. Δεν θέλω να λέω την ηλικία μου, μη με τσαντίζεις», είπε η Ζενεβιέβ Μαζαρί μιλώντας στο Down Town.

Θεϊκή περιγραφή Ζενεβιέβ Μαζαρί για το πώς θέλει να είναι στα γεράματά της

Και στην ερώτηση του δημοσιογράφου «Μα μόνη σου λες συνέχεια για την ηλικία σου. Σε ρώτησα εγώ πόσων χρονών είσαι;» η Ζενεβιέβ Μαζαρί απάντησε με... τρέλα, με ατάκες ανάλογες με εκείνες που μας έχει συνηθίσει στο ριάλιτι μόδας και περιέγραψε πώς θέλει να είναι στα γεραμάτά της. Με ακόμη μεγαλύτερη τρέλα: «Ναι, σωστά, δεν έχω κανένα θέμα με την ηλικία μου. Αυτό να το γράψεις. Το μόνο που θέλω είναι να γεράσω και να δω τα παιδιά μου να μου κάνουν

εγγόνια. Γιατί εμένα η μαμά μου πέθανε νωρίς. Σαν άνθρωπος αυτό που θέλω από το μέλλον, είναι να γίνω γριά βαθιά γεράματα. Και στιλάτη, τραβηγμένη, θα φύγουν όλα να γίνουν φιόγκος πίσω. Θεάρα θα είμαι», είπε η Ζενεβιέβ Μαζαρί στο Down Town.

Leave a Comment