Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ηλεία: 42χρονος άντρας κυνηγούσε τους συγχωριανούς του με τρακτέρ

Ηλεία: 42χρονος άντρας κυνηγούσε τους συγχωριανούς του με τρακτέρ

Άνδρας σε αμόκ επιτέθηκε και τραυμάτισε τρεις άνδρες ενώ κυνηγούσε τους συγχωριανούς του με τρακτέρ στο Στρέφι της Ηλείας.

Όλα ξεκίνησαν το Σάββατο όταν ο 42χρονος δεν σταμάτησε σε σήμα ελέγχου αστυνομικών που τον καταδίωξαν αλλά κατάφερε να τους ξεφύγει. Παρά τις συνεχείς έρευνες των τελευταίων ημερών ο άνδρας κατάφερνε να ξεφύγει από τις Αρχές.

Το απόγευμα της Τετάρτης, ο 42χρονος πήρε σε πρατήριο υγρών καυσίμων και ζήτησε να του βάλουν βενζίνη με πίστωση. Όταν οι ιδιοκτήτες αρνήθηκαν, ο 42χρονος αντέδρασε βίαια σπάζοντας τις τζαμαρίες του καταστήματος και προκαλώντας φθορές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, ο άνδρας επέστρεψε στο χωριό και επιτέθηκε φραστικά σε συγχωριανούς του, ενώ χτύπησε τρεις ηλικιωμένους.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε και ο 42χρονος ανέβηκε στο τρακτέρ του επιχειρώντας να παρασύρει τους αστυνομικούς και να εμβολίσει τα περιπολικά. Στη συνέχεια μέσα στους δρόμους του χωριού προκάλεσε ζημιές σε τουλάχιστον τρία οχήματα στο χωριό επιτιθέμενος και στους ιδιοκτήτες τους.

Έπειτα ο δράστης κατευθύνθηκε με το τρακτέρ σε σούπερ μάρκετ και οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν.

Leave a Comment