Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τι απάντησε όταν της έδειξαν τις φωτογραφίες με τον Snik [βίντεο]

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τι απάντησε όταν της έδειξαν τις φωτογραφίες με τον Snik [βίντεο]

Απάντηση στα δημοσιεύματα που τη θέλουν ζευγάρι με τον ράπερ SNIK, έδωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Τον τελευταίο καιρό, οι φήμες έχουν φουντώσει ότι το εντυπωσιακό μοντέλο και κριτής του GNTM έχει σχέση με τον γνωστό ράπερ SNIK. Μάλιστα, έχουν κυκλοφορήσει και φωτογραφίες του ζευγαριού να περπατούν αγκαλιασμένοι στο κέντρο της Αθήνας.

Η ίδια η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου», λέγοντας χαρακτηριστικά για τις εν λόγω φωτογραφίες: «Τα φαινόμενα γενικά απατούν, όχι όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση!».

Τι δήλωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την προσωπική της ζωή

«Δεν δουλεύω και στη NASA, πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι που έχουμε δουλειές, άμα θέλουμε και άμα συμβεί κάτι όμορφο στη ζωή μας, μπορούμε να το συνδυάσουμε () Έχει τύχει να περάσω τη φάση της ζωής μου που αισθανόμουν ολοκληρωμένη μόνο με τη δουλειά μου, δεν είμαι πια σε αυτή τη φάση», δήλωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην Τζώρτζια Γεωργίου, η οποία αμέσως μετά τη ρώτησε για τον Snik, ο οποίος όπως λέγεται στο παρελθόν είχε σχέση με την fashion blogger Μαρίλια Φραγκή.

«Έχω δει κάτι φωτογραφίες, που είστε αγκαλιά με τον Snik. Σας έχουν πιάσει από πίσω βέβαια και αυτό με κάνει να αναρωτηθώ αν ήσουν εσύ», την ρώτησε η δημοσιογράφος. «Δεν έχω δει τις φωτογραφίες, και σίγουρα άμα είναι πλάτη, ποτέ δεν ξέρεις ποιος είναι και τι γίνεται», απάντησε χαμογελόντας η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Τζώρτζια Γεωργίου: Ήσουν εσύ, λες, αυτό το κορίτσι; Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ήμουν άραγε; Τι σου κάνει τόσο εντύπωση δεν έχω καταλάβει

Παρ’ όλο που το νεαρό μοντέλο είπε πως δεν μιλά δημόσια για τα προσωπικά της, ανέφερε στη δημοσιογράφο ότι καταφέρνει και συνδυάζει τη δουλειά της με την προσωπική ζωή. «Τα προσωπικά μου τα κρατάω για τον εαυτό μου γιατί τα αγαπάω πάρα πολύ. Τώρα άμα θέλεις να περπατάς αγκαλιά με κάποιον, κάν' το. Η ζωή σου είναι, επιλογή σου είναι, ζήσε τη όπως θέλεις», σχολίασε και πρόσθεσε: «Μην περιορίζεστε, παιδιά. Μην αγχώνεστε. Και μία φωτογραφία να σας βγάλουν, δεν τρέχει και τίποτα».

Τι απάντησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου όταν της έδειξαν την επίμαχη φωτογραφία

Η Τζώρτζια Γεωργίου όμως δεν σταμάτησε να τη ρωτά και συνέχισε, ρωτώντας την: «Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά;». «Κοίταξε, αυτό είναι ένα ρητό που το λέμε και συνήθως ισχύει. Αλλά καμιά φορά τα φαινόμενα απατούν κιόλας», απάντησε Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Στην ερώτηση «στη δική σου περίπτωση ισχύει ή τα φαινόμενα απατούν;», η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δήλωσε: «Απαντώ ότι τα φαινόμενα απατούν αλλά σε άλλο θέμα. Όχι στη φωτογραφία».

«Δεν την έχω δει τη φωτογραφία», ισχυρίστηκε λίγο αργότερα η κριτής του GNTM, κάνοντας τη δημοσιογράφο να δείξει τη φωτογραφία στο μοντέλο, αποσκοπώντας σε ένα πιο σαφές σχόλιο: «Αυτή είναι θολή, δεν βλέπω τίποτα. Μου μοιάζει θα μπορούσα να είμαι», απάντησε χαρακτηριστικά. «Αφού κορίτσι μου έχεις δει φωτογραφίες, τι έρχεσαι εδώ και με ρωτάς;»

Leave a Comment