Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ηλίας Βρεττός - Μαζι με καμερες εκπλήρωσε το τάμα που είχε κάνει στην Παναγία 3 χρόνια μετά το σοβαρό ατύχημα

Ηλίας Βρεττός - Μαζι με καμερες εκπλήρωσε το τάμα που είχε κάνει στην Παναγία 3 χρόνια μετά το σοβαρό ατύχημα

Ηλίας Βρεττός: Εκπλήρωσε το τάμα που είχε κάνει στην Παναγία 3 χρόνια μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα

Πριν τρία χρόνια ο τραγουδιστής είχε κάνει τάμα στην Παναγία, καθώς δε μπορούσε καν να περπατήσει μετά το τροχαίο

Πριν τρία χρόνια οΗλίας Βρεττόςείχε βρεθεί στηΝάξοκαι όπως ανέφερε, είχε κάνει τάμα στηνΠαναγία την Αργοκοιλιώτισσα, μετά από

0000

σοβαρό τροχαίο ατύχημα, που είχε.

Ο διάσημος τραγουδιστής έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ινσταγραμ, που τον δείχνει να κρατά μία μεγάλη λαμπάδα και να κάνει τον σταυρό του μπροστά από μία εικόνα της Παναγίας.

Στην λεζάντα αποκάλυψε πως πριν από τρία χρόνια είχε βρεθεί εκεί, καθώς δε μπορούσε ούτε να περπατήσει, αλλά ούτε και να μιλήσει, οπότε ήλπιζε σε ένα«θαύμα.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας, ο τραγουδιστής περιγράφει την εμπειρία του:«Πριν από 3 χρόνια είχα έρθει με πατερίτσες και φρεσκοχειρουργημένες φωνητικές χορδές στην Νάξο με τους γιατρούς και φίλους μου @mariannakorre @nikbaxevanos. Δεν μπορούσα ούτε να μιλήσω ούτε να περπατήσω τότε. Με έφεραν στην Παναγία την Αργοκοιλιώτισσα και το θαυματουργό σπήλαιό Της με το

αγίασμα που βγαίνει μέσα από το βράχο! Έκανα τάμα να με αξιώσει να γίνω καλά και να έρθω να Την ευχαριστήσω, καταφέρνοντας να ανέβω τα σκαλία Της στο σπήλαιο που τότε δε μπορούσα! Σήμερα εκπλήρωσα το Τάμα μου και μόλις συνειδητοποίησα πως εντελώς τυχαία σήμερα με το παλαιό ημερολόγιο είναι του προφήτη Ηλία και γιορτάζω! Απίστευτα συναισθήματα και θεόσταλτες συμπτώσεις με κάνουν να χαμογελάω πολύ πλατιά σήμερα! Σας αγαπάω! Βοήθεια μας και μεγάλη η χάρη της Παναγίας μας!»

Κοιτάξτε την ανάρτησή του:

Leave a Comment