Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ηταν μολις 32 ετων - Εφυγε ο μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ Στέφαν Γέλοβατς

Ηταν μολις 32 ετων - Εφυγε ο μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ Στέφαν Γέλοβατς

Ο Στέφαν Γέλοβατς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 32 ετών, βυθίζοντας στη θλίψη τον χώρο του αθλητισμού και την οικογένειά του.

Ο γίγαντας των 208 εκατοστών έδωσε μία γενναία μάχη για τη ζωή από τη στιγμή που υπέστη το εγκεφαλικό στο προπονητήριο της ΑΕΚτην περασμένη Κυριακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος Σέρβος ήταν σε

0000

καταστολή εδώ και αρκετές ηημέρες, με τους γιατρούς να περιμένουν την αντίδραση του οργανισμού του.

Δοκίμασαν να τον επαναφέρουν δύο φορές, χωρίς να υπάρχει αποτέλεσμα, όπου και κρίθηκε πως ήταν εγκεφαλικά νεκρός. Τελικά διακομίστηκε στη Σερβία, όπου δόθηκε το τέλος, αφού η οικογένεια ενημερώθηκε ότι δε υπήρχε καμία ελπίδα επιστροφής.

Στέφαν Γέλοβατς: Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει: «Πώς να τα βάλεις με τα κελεύσματα της μοίρας; Πώς να συμβιβαστείς με τα ακατανόητα; Το γελαστό παιδί μας

έφυγε.. ΤΡΑΓΩΔΙΑ Ανείπωτος ο πόνος. Το θλιβερό μαντάτο έφτασε πριν λίγο από τη Σερβία. Ο μαχητής μας, ο αδερφός μας, ο Stevan έγινε άγγελος. Πέταξε στους ουρανούς

17 Αυγούστου 2021. Πάτησε Λιόσια. Μας χάρισε απλόχερα το χαμόγελο. Δύσκολοι οι καιροί. Το είχαμε όλοι ανάγκη.

14 Νοεμβρίου 2021. Πάγωσε ο χρόνος. Ο αδερφός μας άρχισε να δίνει την πιο μεγάλη μάχη της ζωής του. Αντλούσε δύναμη η ομάδα από τον αγώνα του. Από το πάθος του. Από την προσδοκία. Από την ελπίδα.

5 Δεκεμβρίου 2021. 22 ηημέρες μετά δηλαδή Η άνιση μάχη τελείωσε. Ο Stevan δε άντεξε

Τι να πεις στην οικογένειά του τώρα; Στους γονείς του; Στην αδερφή του, στη σύντροφο; Τσακισμένη και η αθλητική του οικογένεια, η Α.Ε.Κ. Πώς να συνειδητοποιήσει, ότι έχασε το

παλικάρι της; «Άγγελε συ που κάπου εδώ γύρω πετάς πολυπαθής και αόρατος, πιάσε μου το χέρι, χρυσωμένες έχουν τις παγίδες οι άνθρωποι», έγραψε ο ποιητής.

Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς. Δεν υπάρχουν Η Ιστορία του ενδόξου Σωματείου μας συνυφυσμένη με τα δύσκολα και τις τραγωδίες, αλλά Χάρε το παράκανες «Σπάσε καρδιά μου εχάθη το γελαστό παιδί» Καλό κατευόδιο, αδερφέ μας».

Leave a Comment