Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Καλλίδης - Δε σας βλέπω σαν γυναίκες - Δε μου κάνει κου κου οταν σας βλεπω

Καλλίδης - Δε σας βλέπω σαν γυναίκες - Δε μου κάνει κου κου οταν σας βλεπω

«Βλέπουμε ο ένας τον άλλον να κάνει ηλιοθεραπεία, να πάει τουαλέτα, για μένα δεν κάνει καμία διαφορά»

Στο θέμα των δύο φύλων και τη σεξουαλική επιθυμία που μπορούν να νιώθουν στο Survivor μίλησαν ο Πάνος Καλλίδης με την Ελευθερία Ελευθερίου, την Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου και τη Βαλέρια Χοψονίδου.

0000

«Νιώθω σαλιγκάρι, τα σαλιγκάρια είναι ερμαφρόδιτα Δε σας βλέπω σαν γυναίκες, σας βλέπω σαν αδερφάκια. Δεν υπάρχει γυναίκα και άντρας νομίζω» είπε ο γνωστός τραγουδιστής.

Στη συνέχεια μίλησε για το ίδιο θέμα και μπροστά στην κάμερα.

«Τον τελευταίο καιρό αρχίζω και γίνομαι σαλιγκάρι. Κάνω πλάκα, αυτό που είπα στα κορίτσια και μην το παρεξηγήσετε έξω -αν και εγώ δε έχω να αποδείξω κάτι, τρία παιδιά έχω το Ελιαννάκι ξέρει- δεν νιώθω καμία σεξουαλική ανάγκη, δε με νοιάζει καν. Τα κορίτσια έχουν

φτιάξει ένα παραβάν και αλλάζουν τα μαγιό τους. Βλέπουμε ο ένας τον άλλον να κάνει ηλιοθεραπεία, να πάει τουαλέτα, για μένα δεν κάνει καμία διαφορά. Δε μου κάνει κου κου ρε φίλε» είπε ο Πάνος Καλλίδης.

Μιλώντας ξανά με τις συμπαίκτριές του ο παίκτης ανέφερε πως θα ήταν ωραίο να μην υπάρχουν φύλα και ο κάθε άνθρωπος να μπορεί να ζήσει ως αγόρι και ως κορίτσι.

«Δεν είναι ωραίο να μπορείς να ζήσεις και τις δυο φύσεις του ανθρώπου και να είσαι και κορίτσι και αγόρι; Εγώ έχω συνηθίσει άντρα και μου αρέσει για να μη γίνει καμία παρεξήγηση. Προτιμώ να γινόταν από τη φύση μας να ήμασταν και άντρες και γυναίκες και να μπορείς να ζήσεις και τις δυο ερωτικές πράξεις» είπε.

Leave a Comment