Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Κατάφερε να περπατήσει ξανά μετά από 2 μήνες ο 23χρονος που παρέλυσε μετά τον μπολιασμο του (video)

Κατάφερε να περπατήσει ξανά μετά από 2 μήνες ο 23χρονος που παρέλυσε μετά τον μπολιασμο του (video)

Σχεδόν δύο ολόκληροι μήνες έχουν περάσει από τότε που ξεκίνησε η περιπέτεια υγείας του 23χρονου Γιώργου Βαγιαννίδη από την Κατερίνη.

Ο νεαρός άνδρας είχε κάνει γνωστό μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Ινσταγραμ ότι τα πόδια του παρέλυσαν μια ημέρα μετά τον

0000

εμβολιασμό του με το σκεύασμα της Johnson & Johnson, ωστόσο οι γιατροί δε συνέδεσαν ποτέ το πρόβλημα υγείας του με το μπόλι.

Ο 23χρονος με νέα ανάρτηση, δημοσίευσε βίντεακι από το κέντρο αποκατάστασης στο οποίο δέχεται φροντίδα προκειμένου να καταφέρει να σταθεί ξανά στα πόδια του και ευχαρίστησε όσους τον βοήθησαν: «Εννοείται πως δε το βάζω ακόμα κάτω και συνεχίζω να παλεύω μέχρι να γίνουν όλα όπως ήταν και πριν ξεκινήσει όλη αυτή η περιπέτεια που κοντεύει σχεδόν τους 2 μήνες.. Ένα τεράστιο ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που μου δείχνετε καθημερινά, όπως και σε όλους εδώ πέρα στο

Κέντρο Αποκατάστασης που νοιάζονται και βοηθούν πραγματικά, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο» έγραψε.

Υπενθυμίζεται ότι στην προηγούμενη ανάρτησή του, ο 23χρονος περιέγραφε ότι μια ώρα μετά τον εμβολιασμό του την 1η Σεπτεμβρίου εμφάνισε ρίγος, ζαλάδα, αδυναμία και 40 πυρετό. Ο ίδιος μετέβη στο νοσοκομείο και καθώς περίμενε στα επείγοντα άρχισε ξαφνικά να χάνει την

αίσθηση των ποδιών του. Ωστόσο, επειδή στο νοσοκομείο δε υπήρχε νευρολόγος, ο Γιώργοςδιακομίστηκε στο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης.

Στην ανάρτησή του ανέφερε ότι οι εξετάσεις του έβγαιναν καθαρές αλλά εκείνος εξακολουθούσε να μην μπορεί να κινήσει τα πόδια του: «Με εξετάζουν εξονυχιστικά νευρολόγοι. Βγαίνουν όλα καθαρά. Οι ημέρες περνάνε. Οι εξετάσεις συνεχίζουν. “Δεν έχεις κάτι παθολογικό, βάσει των εξετάσεων που σου έχουμε κάνει έως τώρα”. Δεν είναι αυτό. Δεν είναι εκείνο. “Μπορεί να ‘ναι ψυχολογικό” είπαν. Ακυρο. Ούτε αυτό είναι τελικά» έγραφε.

Οι γιατροί από πλευράς τους, σύμφωνα με τον ίδιο, τον διαβεβαίωσαν ότι αποκλείεται το πρόβλημα υγείας του να προέρχεται από το μπόλι, καθώς έως εκείνη τη στιγμή δε είχε αναφερθεί παρόμοια παρενέργεια.

Διαβάστε την ανάρτησή του:

Leave a Comment