Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Kαταραμένη Φτώχεια - H εξωπραγματική 3όροφη βίλα του Νίκου Κοκλώνη με ολόκληρο γυμναστήριο

Kαταραμένη Φτώχεια - H εξωπραγματική 3όροφη βίλα του Νίκου Κοκλώνη με ολόκληρο γυμναστήριο

Βίλα Κοκλώνη: Ο Νικόλαος Κοκλώνης είναι παραγωγός και παρουσιαστής που έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία με τις παραγωγές του αλλά έχει χαρίσει μέσα από φαντασμαγορικά show όπως το Just the 2 of Us και πολύ όμορφες στιγμές στην ελληνική τηλεόραση.

Η τηλεοπτική πορεία του Νικόλαου Κοκλώνη ξεκίνησε το

0000

2016 με την ταξιδιωτική εκπομπή Celebrity Travel, που αρχικά μεταδιδόταν στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, σημειώνοντας μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης.

Όπως είχε αναφέρει σε συνέντευξή του στο περιοδικό Down Town και τη Νάνσυ Φαφούτη, είχε ζήσει τη μεγάλη ζωή, ενώ ξεκίνησε με πολύ μικρό κεφάλαιο την εταιρεία του.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είχα τέσσερις Ferrari τότε. Όταν κάναμε τα γραφεία στη Νέα Υόρκη άρχισε μια ζωή χαρισάμενη. Σπίτια, γραφεία, γνωριμίες με την

καλή κοινωνία της Νέας Υόρκης, ταξίδια, διάσημοι κολλητοί, meetings, φιλανθρωπίες, βοήθεια στα ορφανά, ότι μπορείς να φανταστείς. Το σπίτι της Δυναστείας μπροστά στο σπίτι που είχα στη Νέα Υόρκη ήταν λίγο. Είχε ορόφους, μάρμαρα, έργα τέχνης».

Πριν από λίγο καιρό ο Νικόλαος Κοκλώνης άνοιξε την πόρτα της υπερπολυτελούς βίλας του στα Νότια Προάστια και ξενάγησε τους τηλεθεατές του Happy Day και τον Μιχάλη Πλεμμένο σε όλους τους χώρους της.

Στα πλάνα που έδειξε η κάμερα της εκπομπής, από την περιήγηση στους χώρους του σπιτιού του παρουσιαστή είδαμε μία τεράστια πισίνα, ένα ιδιωτικό γυμναστήριο που ο παρουσιαστής χρησιμοποιεί συχνά όταν

έχει χρόνο, ακριβά πατώματα, μαρμάρινο τζάκι και κρυστάλλινα φωτιστικά.

Επιπλέον, στη βίλα του υπάρχει χώρος σολάριουμ και σάουνα, ενώ για να μπει κανείς στο γραφείο του χρειάζεται ναξέρει τον κωδικό!

«Έχω μέσα έγγραφα, πράγματα και δε θέλω να μπαίνει μέσα όποιος κι όποιος», εξήγησε ο παρουσιαστής, σχολιάζοντας τον κωδικό στην είσοδο του γραφείου.

Κοιτάξτε πλάνα από την υπερπολυτελή βίλα του:

βίλα

Leave a Comment