Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Κλέων Γρηγοριάδης: Κακώς ξανανοίγει ο φάκελος της Marfin

Κλέων Γρηγοριάδης: Κακώς ξανανοίγει ο φάκελος της Marfin

«Καταπιεσμένοι νεαροί που βγαίνουν να πιουν το ποτό τους» είπε αναφερόμενος σε όσους μαζεύονται κάθε βράδυ στις πλατείες ο βουλευτής του MέΡΑ25

0000

Αίσθηση προκαλεί η δήλωση του βουλευτή του ΜέΡΑ25Κλέωνα Γρηγοριάδη, που θεωρεί ότικακώς ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ξανανοίγει την υπόθεση της Marfin, καθώς η πράξη του συνιστάωμή παρέμβαση στη Δικαιοσύνη.

«Αυτή τη στιγμή συζητείται η παραπομπή του κ.Παπαγγελόπουλουστη Δικαιοσύνη, για παρεμβάσεις του στη Δικαιοσύνη.

Εδώ, είναι προφανές, ότι έχουμεωμή παρέμβαση στη Δικαιοσύνη, δεν έχουμε δικαστές, ανακριτές, δεν έχουμε εισαγγελέα του Αρείου Πάγου;» δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης στον Status 107,7.

«Είμαστε κοινοβουλευτικό κόμμα, αν υπάρχουν νέα στοιχεία για την υπόθεση τηςMarfin, να τα φέρουν στη Βουλή, η Δικαιοσύνη έχει αποφανθεί αμετάκλητα, ότι είναι αθώοι οι δύο άνθρωποι που κατηγορήθηκαν», κατέληξε ο κ. Γρηγοριάδης.

Αναφερόμενος στις συγκεντρώσεις νεαρών στις πλατείες τα βράδια, μίλησε για καταπιεσμένους από την κλεισούρα – λόγω κορωνοϊού – νεαρούς δικαιολογώντας όσους συγκεντρώνονται τις τελευταίες ημέρες στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής.

Ο βουλευτής του ΜεΡΑ25 επιτέθηκε δε στα κανάλια εθνικής εμβέλειας υποστηρίζοντας ότι αντι να προβάλλουν την συγκέντρωση διαμαρτυρίας 5.000 καλλιτεχνών έξω απο την Βουλή που απαίτησαν μέτρα στήριξης απο την κυβέρνηση, πρόβαλλαν την ενέργεια 100 νεαρών που βγήκαν να πιουν το ποτό τους.

“Μιλάμε για 100 νεαρούς που απηυδισμένοι απο την κλεισούρα βγήκαν να πιουν ένα ποτό στην πλατεία.

Δεν μπορεί να διαδηλώνουν 5 χιλιάδες καλλιτέχνες και να μην το γνωρίζει κανείς και να υπάρχουν 15λεπτα ρεπορτάζ για το πόσο άμυαλοι είναι αυτοί οι νεαροί που βγήκαν να πιουν το ποτό τους. Η συγκέντρωση 100 ανθρώπων είναι μικρότερης συμμασίας απο την συγκέντρωση 5 χιλ” είπε.

Leave a Comment