Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Κόβεται ο Βασιλάκος – Τα χαμηλά νούμερα φέρνουν άδοξο τέλος στο ριάλιτι

Κόβεται ο Βασιλάκος – Τα χαμηλά νούμερα φέρνουν άδοξο τέλος στο ριάλιτι

Battle of the couples: Κόβεται ο Βασιλάκος – Τα χαμηλά νούμερα φέρνουν άδοξο τέλος στο ριάλιτι

Με συνοπτικές διαδικασίες σκέφτεται ο Alpha να ολοκληρώσει το Battle of the couples, καθώς το ριάλιτι δεν κέρδισε τους τηλεθεατές, σημειώνοντας πολύ χαμηλά νούμερα στους πίνακες της τηλεθέασης.

Έτσι, ο παρουσιαστής και πρώην Bachelor, Παναγιώτης Βασιλάκος αλλά και η

0000

Σάσα Σταμάτη αναμένεται να αποχαιρετήσουν πολύ νωρίτερα το τηλεοπτικό κοινό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του ΑΝΤ1 “Το Πρωινό”.

“Υπάρχουν οριστικές αποφάσεις στον Alpha. Ήταν αντικείμενο συσκέψεων όλες τις προηγούμενες ημέρες. Το πρόγραμμα δεν ικανοποίησε, ούτε αισθητικά, ούτε από άποψη τηλεθέασης τον τηλεοπτικό σταθμό. Το τελευταίο γύρισμα θα πραγματοποιηθεί στις 22 Μαρτίου. Η αρχική έγκριση ήταν για 80 επεισόδια, έπεσαν στα 50 και τελικά θα δούμε 26 επεισόδια”, είπε ο ρεπόρτερ της εκπομπής, Αλέξης Μίχας.

“Ο σταθμός ήθελε να επενδύσει και στα ριάλιτι, γι’αυτό ξεκίνησαν με το Bachelor. Δεν τους βγήκε τώρα με το Battle of the Couples και υπάρχει και μία

συζήτηση για το χρηματικό έπαθλο. Ηταν 50.000 συν 50.000 ευρώ, αλλά οι πρώτες 50.000 ήταν μέσα σε δοκιμασίες. Άρα αφού μειώνονται τα επεισόδια, μειώνονται και οι δοκιμασίες” πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι το κανάλι “έκοψε” ημέρες από το ριάλιτι, ενώ προχώρησε και σε αλλαγές που αφορούν τις ημέρες και τις ώρες προβολής του στην prime time ζώνη.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού για τις επόμενες δύο εβδομάδες το Battle Of The Couples θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή. Την Πέμπτη θα ξεκινά στις 23:00 και θα τελειώνει στη 01:00 ενώ την Παρασκευή στις 21:00 με τίτλους τέλους στις 23:45.

Στους πίνακες τηλεθέασης το Battle Of The Couples κατέγραψε εξαιρετικά

χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, σημειώνοντας 3,8% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 4,2% στο δυναμικό κοινό. Το νέο ριάλιτι του ALPHA φαίνεται πως δε συγκίνησε ιδιαίτερα τους τηλεθεατές, οι οποίοι επέλεξαν να γυρίσουν την πλάτη στο ριάλιτι αγάπης.

Leave a Comment