Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Κόλλυβα για πρωινο τρώει κάθε μερα η Ανθή Βούλγαρη - Έχω δει τεράστια διαφορά

Κόλλυβα για πρωινο τρώει κάθε μερα η Ανθή Βούλγαρη - Έχω δει τεράστια διαφορά

Από τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις απέχει ηΑνθή Βούλγαρη, καθώς πριν από μία εβδομάδα διαγνώστηκε θετική στονκορωνοϊό.

Η δημοσιογράφος του MEGA βγαίνει κανονικά στην

0000

πρωινή εκπομπή, «Κοινωνία Ώρα Mega», μέσω Skype μέχρι να είναι ασφαλές να επιστρέψει στο τηλεοπτικό πλατό.

Σήμερα το πρωί η Ανθή Βούλγαρη, μάλιστα, αποκάλυψε το ασυνήθιστο πρωινό που απολαμβάνει κάθε πρωί, ώστε να δυναμώσει μετά την περιπέτειά της με τον Κοβιντ-19.

«Ξέρεις τι έχω ανακαλύψει τον τελευταίο καιρό; Είναι δυναμωτικό και τρώω κάθε πρωί. Κόλλυβα! Έχω δει τεράστια διαφορά, είναι φανταστικό για πρωινό», ανέφερε η

Ανθή Βούλγαρη, με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο να μένει άφωνος.

Η δημοσιογράφος του MEGA με ανάρτησή της στο λογαριασμό της στο Ινσταγραμ ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι ξεπέρασε τον Κοβιντ-19 και πλέον δε ταλαιπωρείται από κανένα σύμπτωμα.

Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Κυριακής η

δημοσιογράφος με ανάρτησή της στο Ινσταγραμ αποκάλυψε πως όλα τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει και η ίδια ετοιμάζεται μέσα στη βδομάδα να επιστρέψει στο πόστο της στην «Κοινωνία Ώρα Mega».

«Τέλος καλό όλα καλά!!! Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την ψυχή μου για το ενδιαφέρον. Μετά από 7 ημέρες είμαι πολύ καλά, χωρίς κανένα απολύτως σύμπτωμα.. Νιώθω υγιής και έτοιμη να γυρίσω στην καθημερινότητα μου.. Μέσα στην εβδομάδα θα πιούμε ξανά μαζί το πρώτο καφεδάκι της ημέρας. Μου έλειψε τόσο πολύ η παρεούλα μας !!», έγραψε χαρακτηριστικά ηΑνθή Βούλγαρη.

Leave a Comment