Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Κολυμπάνε μέσα στο χρήμα - Η Τατιάνα έκανε επίδειξη πλούτου και χλιδής ανεβάζοντας φωτογραφίες από το σπίτι της

Κολυμπάνε μέσα στο χρήμα - Η Τατιάνα έκανε επίδειξη πλούτου και χλιδής ανεβάζοντας φωτογραφίες από το σπίτι της

Η Τατιάνα στόλισε για τα Χριστούγεννα και μας δείχνει το υπέρλαμπρο σπίτι της

ΗΤατιάνα Στεφανίδουπαντρεύτηκε τον δημοσιογράφοΝίκο Ευαγγελάτοτο 2003, μαζί του απέκτησε δύο παιδιά, τον Νικόλα και τη Λυδία και ζουν όλοι μαζί σε μία υπέροχη γκρι μονοκατοικία στην Κηφισιά .

0000

Η παρουσιάστρια μας δείχνει συχνά αγαπημένες της γωνιές και αντικείμενα ενώ αποδεικνύει πως υπάρχει απλότητα ακόμα και σε μια υπερπολυτελή κατοικία.

Η παρουσιάστρια του διαθέτει και έναν πολύ ισχυρό λογαριασμό στοInstagramπου απαριθμεί εκατοντάδες χιλιάδεςfollowers, ενώ αναρτά συχνά φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της.

Έτσι, εκτός από την αισθητική και το γούστο της όσον αφορά τις ενδυματολογικές της επιλογές και τα outfits που επιλέγει, στο account της μπορούμε να δούμε και τον τρόπο με τον οποίο έχει διακοσμήσει τοσπίτιτης οικογένειας.

ΗοικείατηςΤατιάνας Στεφανίδουκαι τουΝίκου Ευαγγελάτου, είναι μια γκρι πολυτελής μονοκατοικία την

διακόσμηση της οποίας έχει επιμεληθεί αποκλειστικά η παρουσιάστρια. Το σπίτι διαθέτει όλες τις ανέσεις για τα δύο παιδιά τους, Νικόλα και Λυδία, με το τεράστιο σαλόνι να είναι αυτό που κλέβει την παράσταση.

Ημονοκατοικίαείναι χτισμένη σε

τρία επίπεδα και κάθε όροφος είναι 110 τ.μ., αρκετά μεγάλος για να καλύψει τις ανάγκες τους. Στο σπίτι κυριαρχεί το λευκό που είναι και το αγαπημένο της χρώμα ενώ τα έπιπλα και τα αξεσουάρ είναι σε γήινα χρώματα, με τη γενικότερη διακόσμηση να είναι minimal.Ο κήπος είναι επίσης αξιοζήλευτος.

Πως στόλισε η το σπίτι της η Τατιάνα Στεφανίδου για τα Χριστούγεννα

Μέσα από ένα instastory, λοιπόν, η Τατιάνα Στεφανίδου μας έδειξε την γιορτινή διακόσμηση του σπιτιού της. Η παρουσιάστρια επέλεξε να στολίσει το τζάκι της με λαμπάκια, ενώ για το πανύψηλο δέντρο της διάλεξε λευκά στολίδια και θερμό φωτισμό.

“Αυτά θα είναι τα τελευταίαΧριστούγεννα, που δεν θα αγκαλιάσουμε όσους αγαπάμε.”,έγραψε χαρακτηριστικά ηΤατιάνα Στεφανίδουστο στιγμιότυπο που κοινοποίησε.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Τατιάνας Στεφανίδου:

Leave a Comment